Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
AUTORIUS:
Giedrė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Kad nebereikėtų dar valandą laiko kaitinti stiklainių, aš pertrintus pomidorus su druska ir cukrumi dar pakaitinu iki užvirimo (neleidžiu užvirti) ir tada užpilu ant pupelių. Kad nebereikėtų dar valandą laiko kaitinti stiklainių, aš pertrintus pomidorus su druska ir cukrumi dar pakaitinu iki užvirimo (neleidžiu užvirti) ir tada užpilu ant pupelių. Stiklainių nebekaitinu, o tik įvynioju į antklodę, kad kuo ilgiau išsilaikytų karštis ir laikau kol atvės. (...daugiau) Giedrė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas šparaginės pupelės
800 gramų pomidorai
20 gramų druska
20 gramų cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Pupeles supjaustykite 2 - 3 cm ilgio gabaliukais ir 3 minutes palaikykite verdančiame pasūdytame vandenyje. Nusausinkite ir sudėkite į stiklainius.
2.
Pomidorus supjaustykite ir kaitinkite, kol suminkštės.
3.
Tada pertrinkite per tinklelį ir pertrintą masę suplakite plakikliu, pasūdykite, paskaninkite cukrumi ir užpilkite ant pupelių.
4.
Stiklainius kaitinkite 95 laipsnių temperatūroje apie valandą. Sandariai uždarykite.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Kad nebereikėtų dar valandą laiko kaitinti stiklainių, aš pertrintus pomidorus su druska ir cukrumi dar pakaitinu iki užvirimo (neleidžiu užvirti) ir tada užpilu ant pupelių. ( ...daugiau ) Giedrė
Gaminimo eiga:
  1. Pupeles supjaustykite 2 - 3 cm ilgio gabaliukais ir 3 minutes palaikykite verdančiame pasūdytame vandenyje. Nusausinkite ir sudėkite į stiklainius.

  2. Pomidorus supjaustykite ir kaitinkite, kol suminkštės.

  3. Tada pertrinkite per tinklelį ir pertrintą masę suplakite plakikliu, pasūdykite, paskaninkite cukrumi ir užpilkite ant pupelių.

  4. Stiklainius kaitinkite 95 laipsnių temperatūroje apie valandą. Sandariai uždarykite.

Receptą atsiuntė Giedrė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų