Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 kilogramas | šparaginės pupelės |
| 800 gramų | pomidorai |
| 20 gramų | druska |
| 20 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Pupeles supjaustykite 2 - 3 cm ilgio gabaliukais ir 3 minutes palaikykite verdančiame pasūdytame vandenyje. Nusausinkite ir sudėkite į stiklainius.
2.
Pomidorus supjaustykite ir kaitinkite, kol suminkštės.
3.
Tada pertrinkite per tinklelį ir pertrintą masę suplakite plakikliu, pasūdykite, paskaninkite cukrumi ir užpilkite ant pupelių.
4.
Stiklainius kaitinkite 95 laipsnių temperatūroje apie valandą. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuotos rūgštynės
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Slyvų kompotas
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Slyvų uogienė
-
Obuolių sultys
-
Paprikia su medum
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Figų džemas
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Konservuoti baravykai
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šparaginės pupelės,
1 kilogramas -
Pomidorai,
800 gramų -
Druska,
20 gramų -
Cukrus,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Giedrė
Gaminimo eiga:
Pupeles supjaustykite 2 - 3 cm ilgio gabaliukais ir 3 minutes palaikykite verdančiame pasūdytame vandenyje. Nusausinkite ir sudėkite į stiklainius.
Pomidorus supjaustykite ir kaitinkite, kol suminkštės.
Tada pertrinkite per tinklelį ir pertrintą masę suplakite plakikliu, pasūdykite, paskaninkite cukrumi ir užpilkite ant pupelių.
Stiklainius kaitinkite 95 laipsnių temperatūroje apie valandą. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
