Kriaušių kompotas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 7 kilogramai | kriaušės |
| 5 litrai | vanduo |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | citrinos rūgštis |
| 1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kriaušės turėtų būti kietos ir nesužalotos . Kriaušes nuplauname, išpjauname viduriuką, jei norite ir kotelius (žinoma, jeigu turitę sėklų išėmėją, tuomet galite juo pasinaudoti).
2.
Išverdame sirupą, kuriame apverdame kriaušes.
3.
Dar karštas sudedame į gerai išplautus, iškaitintus stiklainius. Užpilame verdančiu sirupu, pridengiame dangteliais ir paliekame 15 -20 minučių.
4.
Sirupą nupilame, dar kartelį užverdame, supilame citrinų rūgštį ir išpilstę užsukame švariais dezinfekuotais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių uogienė
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Aviečių džemas
-
Rabarbarų tyrė
-
Marinuoti pomidorai
-
Grybų sultys
-
Konservuoti pomidorai
-
Konservuota adžika
-
Pipirmėtės sultys
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Konservuoti baravykai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Apelsininė cukinija
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Marinuoti agrastai
Kriaušių kompotas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kriaušės,
7 kilogramai -
Vanduo,
5 litrai -
Citrinos rūgštis,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės turėtų būti kietos ir nesužalotos . Kriaušes nuplauname, išpjauname viduriuką, jei norite ir kotelius (žinoma, jeigu turitę sėklų išėmėją, tuomet galite juo pasinaudoti).
Išverdame sirupą, kuriame apverdame kriaušes.
Dar karštas sudedame į gerai išplautus, iškaitintus stiklainius. Užpilame verdančiu sirupu, pridengiame dangteliais ir paliekame 15 -20 minučių.
Sirupą nupilame, dar kartelį užverdame, supilame citrinų rūgštį ir išpilstę užsukame švariais dezinfekuotais dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai