
Kriaušių kompotas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
7 kilogramai | kriaušės |
5 litrai | vanduo |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinos rūgštis |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kriaušės turėtų būti kietos ir nesužalotos . Kriaušes nuplauname, išpjauname viduriuką, jei norite ir kotelius (žinoma, jeigu turitę sėklų išėmėją, tuomet galite juo pasinaudoti).
2.
Išverdame sirupą, kuriame apverdame kriaušes.
3.
Dar karštas sudedame į gerai išplautus, iškaitintus stiklainius. Užpilame verdančiu sirupu, pridengiame dangteliais ir paliekame 15 -20 minučių.
4.
Sirupą nupilame, dar kartelį užverdame, supilame citrinų rūgštį ir išpilstę užsukame švariais dezinfekuotais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti aguročiai
-
Ievos uogienė
-
Lietuviška obuolienė
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Agrastų marmeladas
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Itališkos daržovių salotos
-
Konservuota adžika
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Cukinijų užkandis
-
Braškių uogienė
-
Gudobelių uogienė
-
Marinuoti burokėliai
-
Agrastinis kompotas
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Konservuoti špinatai
-
Marinuotos vyšnios
-
Aviečių džemas
-
Konservuoti grybai
Kriaušių kompotas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kriaušės,
7 kilogramai -
Vanduo,
5 litrai -
Citrinos rūgštis,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės turėtų būti kietos ir nesužalotos . Kriaušes nuplauname, išpjauname viduriuką, jei norite ir kotelius (žinoma, jeigu turitę sėklų išėmėją, tuomet galite juo pasinaudoti).
Išverdame sirupą, kuriame apverdame kriaušes.
Dar karštas sudedame į gerai išplautus, iškaitintus stiklainius. Užpilame verdančiu sirupu, pridengiame dangteliais ir paliekame 15 -20 minučių.
Sirupą nupilame, dar kartelį užverdame, supilame citrinų rūgštį ir išpilstę užsukame švariais dezinfekuotais dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai