| 20 gramų | česnakas |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | krapai |
| 50 mililitrų | acto |
| 800 gramų | aguročio |
| 10 gramų | druska |
| 120 mililitrų | aliejaus |
Agurotį supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 60 ml aliejaus. Sutrintus česnakus sumaišykite su smulkintais žalumynais. Į stiklainių dugnus sudėkite česnako mišinį, druską, supilkite 60 ml aliejaus ir 50 ml acto. Supilkite pakepintus aguročius, kiek tilps į stiklainį. Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite. Pusės litro stiklainius kaitinkite 25 minutes, litrinius - 45 minutes. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Marinuota paprika su medumi
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Konservuoti kopūstai
-
Vasara stiklainyje
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Marinuoti pomidorai su imbieru
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Baklažanų salotos
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Grybai svieste
-
Konservuoti grybai
-
Marinuoti agrastai
-
Erškėtrožių uogienė
Konservuoti aguročiai
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
20 gramų - Petražolės
- Krapai
-
Actas,
50 mililitrų -
Agurotis,
800 gramų -
Druska,
10 gramų -
Aliejus,
120 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Receptas skirtas 1L stiklainiui.
Agurotį supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 60 ml aliejaus. Sutrintus česnakus sumaišykite su smulkintais žalumynais. Į stiklainių dugnus sudėkite česnako mišinį, druską, supilkite 60 ml aliejaus ir 50 ml acto. Supilkite pakepintus aguročius, kiek tilps į stiklainį. Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite. Pusės litro stiklainius kaitinkite 25 minutes, litrinius - 45 minutes. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.
Komentarai (4)
-
JOLANTA
2010-08-22 14:54
Ši mišrainė tikrai skani, tik aš pasilengvinu sau darbą: aguročius ne pjaustau, o sutarkuoju stambia(burokine) tarka ir visus ingredientus sumaišiusi užvirinu puode ir dar verdančią mišrainę suktečiu į puslitriukus ir greit užsuku metaliniais dangteliais. Laikosi kuo puikiausiai ir nenušaudo :-D :super: Taip pat gaminu ir su cukinija ;-)
-
danute
2009-07-31 09:59
pabandysim,nes agurocius koncervuoju pirmi metai.vakavau pagal rauginimo recepta,tai isejo labai skanus
-
danute
2009-07-31 09:59
pabandysim,nes agurocius koncervuoju pirmi metai.vakavau pagal rauginimo recepta,tai isejo labai skanus
