20 gramų | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
50 mililitrų | acto |
800 gramų | aguročio |
10 gramų | druska |
120 mililitrų | aliejaus |
Agurotį supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 60 ml aliejaus. Sutrintus česnakus sumaišykite su smulkintais žalumynais. Į stiklainių dugnus sudėkite česnako mišinį, druską, supilkite 60 ml aliejaus ir 50 ml acto. Supilkite pakepintus aguročius, kiek tilps į stiklainį. Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite. Pusės litro stiklainius kaitinkite 25 minutes, litrinius - 45 minutes. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuoti grybai
- Agurkų mišrainė
- Konservuoti žirneliai
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Konservuotos rūgštynės
- Marinuotos šparaginės pupelės
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Marinuotos paprikos
- Marinuoti agurkai
- Marinuota paprika su medumi
- Paprikia su medum
- Cukinijų- ananasų konservai
- Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
- Sveikas lečo be acto
- Marinuoti agurkai su svogūnais
- Rauginti agurkėliai
- Marinuoti agrastai
- šparaginės pupelės - marinate
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
Konservuoti aguročiai
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
20 gramų - Petražolės
- Krapai
-
Actas,
50 mililitrų -
Agurotis,
800 gramų -
Druska,
10 gramų -
Aliejus,
120 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Receptas skirtas 1L stiklainiui.
Agurotį supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 60 ml aliejaus. Sutrintus česnakus sumaišykite su smulkintais žalumynais. Į stiklainių dugnus sudėkite česnako mišinį, druską, supilkite 60 ml aliejaus ir 50 ml acto. Supilkite pakepintus aguročius, kiek tilps į stiklainį. Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite. Pusės litro stiklainius kaitinkite 25 minutes, litrinius - 45 minutes. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.
Komentarai (4)
-
JOLANTA
2010-08-22 14:54
Ši mišrainė tikrai skani, tik aš pasilengvinu sau darbą: aguročius ne pjaustau, o sutarkuoju stambia(burokine) tarka ir visus ingredientus sumaišiusi užvirinu puode ir dar verdančią mišrainę suktečiu į puslitriukus ir greit užsuku metaliniais dangteliais. Laikosi kuo puikiausiai ir nenušaudo :-D :super: Taip pat gaminu ir su cukinija ;-)
-
danute
2009-07-31 09:59
pabandysim,nes agurocius koncervuoju pirmi metai.vakavau pagal rauginimo recepta,tai isejo labai skanus
-
danute
2009-07-31 09:59
pabandysim,nes agurocius koncervuoju pirmi metai.vakavau pagal rauginimo recepta,tai isejo labai skanus