Konservuoti aguročiai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
20 gramų česnakas
šiek tiek petražolės
šiek tiek krapai
50 mililitrų acto
800 gramų aguročio
10 gramų druska
120 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Receptas skirtas 1L stiklainiui.
Agurotį supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 60 ml aliejaus. Sutrintus česnakus sumaišykite su smulkintais žalumynais. Į stiklainių dugnus sudėkite česnako mišinį, druską, supilkite 60 ml aliejaus ir 50 ml acto. Supilkite pakepintus aguročius, kiek tilps į stiklainį. Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite. Pusės litro stiklainius kaitinkite 25 minutes, litrinius - 45 minutes. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Konservuoti aguročiai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Receptas skirtas 1L stiklainiui.
Agurotį supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 60 ml aliejaus. Sutrintus česnakus sumaišykite su smulkintais žalumynais. Į stiklainių dugnus sudėkite česnako mišinį, druską, supilkite 60 ml aliejaus ir 50 ml acto. Supilkite pakepintus aguročius, kiek tilps į stiklainį. Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą, pridenkite dangteliais ir kaitinkite. Pusės litro stiklainius kaitinkite 25 minutes, litrinius - 45 minutes. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite ataušti.

Reklama:

Komentarai (3)


  • JOLANTA 2010-08-22 14:54

    Ši mišrainė tikrai skani, tik aš pasilengvinu sau darbą: aguročius ne pjaustau, o sutarkuoju stambia(burokine) tarka ir visus ingredientus sumaišiusi užvirinu puode ir dar verdančią mišrainę suktečiu į puslitriukus ir greit užsuku metaliniais dangteliais. Laikosi kuo puikiausiai ir nenušaudo :-D :super: Taip pat gaminu ir su cukinija ;-)


  • danute 2009-07-31 09:59

    pabandysim,nes agurocius koncervuoju pirmi metai.vakavau pagal rauginimo recepta,tai isejo labai skanus


  • danute 2009-07-31 09:59

    pabandysim,nes agurocius koncervuoju pirmi metai.vakavau pagal rauginimo recepta,tai isejo labai skanus


Daugiau receptų