Juaną cukiniją nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Griežinukus apvolioti miltų, druskos bei pipirų mišinyje ir kepti karštame aliejuje ant didelės ugnies.
Skanaus.
Keptos cukinijos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 valgomasis šaukštas | cukinija |
šiek tiek | miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštos paprikų salotos
- Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
- Brokolių apkepas
- Kopūstų maltiniai
- Įdaryti pomidorai
- Įdaryti pomidorai
- Moliūgų apkepas
- Balandėliai su soja
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Špinatų apkepas
- Kopūstienė su grybais
- Įdaryta cukinija
- Suflė su žirneliais
- Burokėlių apkepas
- Ryžių pudingas
- Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
- Romšteksas majonezo padaže
- "Laukinė" cukinija
- Moliūgai vakarienei
- Briuselinių kopūstų apkepas
Keptos cukinijos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Cukinija,
1 valgomasis šaukštas - Miltai
- Druska
- Pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Juaną cukiniją nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Griežinukus apvolioti miltų, druskos bei pipirų mišinyje ir kepti karštame aliejuje ant didelės ugnies.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Moni
2016-08-05 22:46
Daznai darome vasara. Greita .ingrientu mazai.o skonis primena mesa vyrui.porcija suvalgai ir sotu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...