1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
4 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | cukinija |
40 mililitrų | aliejaus |
2 vienetai | kiaušiniai |
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | karis |
200 mililitrų | mineralinis vanduo |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | vynas (baltas) |
2 lašai | tabasko padažas |
Kiaušinius išplakiau, įmaišiau miltus, kario prieskonius, pyliau mineralinio vandens, kad miltai gerai ir tolygiai išsimaišytų. Tešla turi gautis skysta.
Įkaitau aliejų keptuvėje.
Cukinijos gabalėlius pamirkiau tešloje ir kepiau keptuvėje. Abi griežinėlio pusės turi gražiai apskrusti.
Svogūnus supjausčiau kubeliais. Česnaką sugrūdau. Pomidorus taip pat susmulkinau. Daržoves sumaišiau su alyvuogių aliejumi, baltu vynu ir tabasko padažu.
Šis daržovių garnyras labai tinka prie keptų cukinijų tešloje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Romšteksas majonezo padaže
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Keptos bulvės su sūriu
- Pupos su čiobreliais
- Įdarytos paprikos kitaip
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Skrudintos daržovės su grybais
- Balandėliai su soja
- Burokėlių apkepas
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Moliūgų arba cukinijų kotletai
- Moliūgų apkepas
- Keptos cukinijos
- Ryžių kepsneliai
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Salierai tešloje
- Kepta cukinija su kariu
Kepta cukinija su kariu
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pomidorai,
4 vienetai -
Cukinija,
1 vienetas -
Aliejus,
40 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Karis,
1 arbatinis šaukštelis -
Mineralinis vanduo,
200 mililitrų - Druska
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vynas, baltas,
2 valgomieji šaukštai -
Tabasko padažas,
2 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Cukiniją supjausčiau griežinėliais. Jei labai didelė cukinija, tai griežinėlius reikėtų perpjauti į 2-3 dalis.
Kiaušinius išplakiau, įmaišiau miltus, kario prieskonius, pyliau mineralinio vandens, kad miltai gerai ir tolygiai išsimaišytų. Tešla turi gautis skysta.
Įkaitau aliejų keptuvėje.
Cukinijos gabalėlius pamirkiau tešloje ir kepiau keptuvėje. Abi griežinėlio pusės turi gražiai apskrusti.
Svogūnus supjausčiau kubeliais. Česnaką sugrūdau. Pomidorus taip pat susmulkinau. Daržoves sumaišiau su alyvuogių aliejumi, baltu vynu ir tabasko padažu.
Šis daržovių garnyras labai tinka prie keptų cukinijų tešloje.