Kepti patisonai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų patisonai
2 vienetai kiaušiniai
0.7 stiklinės džiūvėsėliai
3 valgomieji šaukštai sviestas
3 valgomieji šaukštai grietinė
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Patisonai nulupami ir supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, kiekvienas jų pavilgomas išplaktame su druska kiaušinyje, apibarstomas džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepamas svieste. Vėliau visi dedami į orkaitę, kad baigtų kepti. Tiekiami su grietine ar majonezu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepti patisonai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Patisonai nulupami ir supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, kiekvienas jų pavilgomas išplaktame su druska kiaušinyje, apibarstomas džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepamas svieste. Vėliau visi dedami į orkaitę, kad baigtų kepti. Tiekiami su grietine ar majonezu.

Reklama:

Komentarai (2)


  • Zivile 2018-07-31 11:03

    Skanu;)


  • (anonimas) 2009-08-07 21:09

    :super2:


Daugiau receptų