Kepti patisonai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | patisonai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 0.7 stiklinės | džiūvėsėliai |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Patisonai nulupami ir supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, kiekvienas jų pavilgomas išplaktame su druska kiaušinyje, apibarstomas džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepamas svieste. Vėliau visi dedami į orkaitę, kad baigtų kepti. Tiekiami su grietine ar majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Salierai tešloje
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Kopūstų maltiniai
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Vegetariški balandėliai
-
Šparaginės pupelės
-
Apkeptos daržovės
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Moliūgų blynai
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Paprikos su įdaru
-
Ryžių kepsneliai
-
Morkų sklindžiai
Kepti patisonai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Patisonai,
600 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
7/10 stiklinės -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Patisonai nulupami ir supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, kiekvienas jų pavilgomas išplaktame su druska kiaušinyje, apibarstomas džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepamas svieste. Vėliau visi dedami į orkaitę, kad baigtų kepti. Tiekiami su grietine ar majonezu.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Zivile
2018-07-31 11:03
Skanu;)
-
(anonimas)
2009-08-07 21:09
:super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
