
Kepti patisonai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | patisonai |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.7 stiklinės | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Patisonai nulupami ir supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, kiekvienas jų pavilgomas išplaktame su druska kiaušinyje, apibarstomas džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepamas svieste. Vėliau visi dedami į orkaitę, kad baigtų kepti. Tiekiami su grietine ar majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Rudeninis laivelis
-
Kepti agurkai
-
Kepta cukinija su kariu
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Paprikų laiveliai
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Troškinys čenachinėse
-
Moliūgų apkepas
-
Svogūnų pyragas
-
Falafeliai
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Ispaniškas baklažanų kepsnys
Kepti patisonai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Patisonai,
600 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
7/10 stiklinės -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Patisonai nulupami ir supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, kiekvienas jų pavilgomas išplaktame su druska kiaušinyje, apibarstomas džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepamas svieste. Vėliau visi dedami į orkaitę, kad baigtų kepti. Tiekiami su grietine ar majonezu.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Zivile
2018-07-31 11:03
Skanu;)
-
(anonimas)
2009-08-07 21:09
:super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...