Nuplautą cukiniją perpjaukite pusiau išilgai ir šaukštu išimkite sėklalizdį. Svogūną susmulkinkite. Pomidorą perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir susmulkinkite. Svogūną ir pomidorą pakepkite svieste, suberkite voveraites ir kepkite 5 min. Šį įdarą sudėkite į cukinijos puseles, užbarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje, kol sūris išsilydys ir truputį parus.
Skanaus.
Įdaryta cukinija
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 vienetas | cukinija |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 150 gramų | voveraitės (virtos) |
| 50 gramų | sūris (fermentinis) |
| 50 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Slovakiški baklažanai
-
Pupos su čiobreliais
-
Lietinių tortas
-
Kepti agurkai
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Šparagai ant griliaus
-
Negaluojančios paprikos
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Paprikų laiveliai
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Cukinijų žiedeliai
-
Brokolių apkepas
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Rudeninis laivelis
-
Daržovių troškinys
-
Vištienos užkepėlė
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
Įdaryta cukinija
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Cukinija,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Voveraitės, virtos,
150 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą cukiniją perpjaukite pusiau išilgai ir šaukštu išimkite sėklalizdį. Svogūną susmulkinkite. Pomidorą perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir susmulkinkite. Svogūną ir pomidorą pakepkite svieste, suberkite voveraites ir kepkite 5 min. Šį įdarą sudėkite į cukinijos puseles, užbarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje, kol sūris išsilydys ir truputį parus.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
