Kiaušinius suplakti su cukrumi iki tirštų putų. Tada į ta pačia mase sumaišyti krakmolą, kakava, kepimo miltelius ir kokosu drožles ir vėl viska išmaišyti. Skarda išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešla ir kepti iki 200 C temperatūroje 8-10 min. Kepini palikite atvesti.
Įdarui : inde pašildykite indeli kondensuotą pieną (kad suskystėtų), į ji įberkite šokolado drožles ir pakaitinti maišydami, kol šokoladas ištirps. Šiltą įdarą užtepkite ant pagrindo, suvyniokit i popierių. Kelias valandas palaikykite šaldytuve, kad sustingtu. Skanaus :)
Šokoladinis vyniotinis su kokosais
INGREDIENTAI:
| 2 valgomieji šaukštai | kakava |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 100 mililitrų | krakmolas |
| 50 gramų | kokosas (drožlės) |
| 250 mililitrų | kondensuotas pienas |
| 150 gramų | juodojo šokolado (drožlės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
''Kiaušinukai''
-
Varškės pyragas su slyvomis
-
Tortas su mangais
-
Baklava
-
Moliūgo keksas su vyšniomis
-
Pyragas su šaldytomis braškėmis
-
Pyragas „Trys norai“
-
Sausainiai su krakmolu
-
Kiškio pyragaičiai
-
Morkų tortas
-
Tortas - Pavasarinis Napoleonas
-
Grybukai
-
Naminės sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su persikais ir kremu
-
Obuolių pyragas
-
Žuvies pyragas
-
Bandelės su daržovių įdaru
Šokoladinis vyniotinis su kokosais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Krakmolas,
100 mililitrų -
Kokosas, drožlės,
50 gramų -
Kondensuotas pienas,
250 mililitrų -
Juodasis šokoladas, drožlės,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius suplakti su cukrumi iki tirštų putų. Tada į ta pačia mase sumaišyti krakmolą, kakava, kepimo miltelius ir kokosu drožles ir vėl viska išmaišyti. Skarda išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešla ir kepti iki 200 C temperatūroje 8-10 min. Kepini palikite atvesti.
Įdarui : inde pašildykite indeli kondensuotą pieną (kad suskystėtų), į ji įberkite šokolado drožles ir pakaitinti maišydami, kol šokoladas ištirps. Šiltą įdarą užtepkite ant pagrindo, suvyniokit i popierių. Kelias valandas palaikykite šaldytuve, kad sustingtu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
kakalialia
2016-01-20 12:23
Sitas daiktas yra total blöd!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
