Kiaušinius suplakti su cukrumi iki tirštų putų. Tada į ta pačia mase sumaišyti krakmolą, kakava, kepimo miltelius ir kokosu drožles ir vėl viska išmaišyti. Skarda išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešla ir kepti iki 200 C temperatūroje 8-10 min. Kepini palikite atvesti.
Įdarui : inde pašildykite indeli kondensuotą pieną (kad suskystėtų), į ji įberkite šokolado drožles ir pakaitinti maišydami, kol šokoladas ištirps. Šiltą įdarą užtepkite ant pagrindo, suvyniokit i popierių. Kelias valandas palaikykite šaldytuve, kad sustingtu. Skanaus :)
Šokoladinis vyniotinis su kokosais
INGREDIENTAI:
| 2 valgomieji šaukštai | kakava |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | cukrus |
| 100 mililitrų | krakmolas |
| 50 gramų | kokosas (drožlės) |
| 250 mililitrų | kondensuotas pienas |
| 150 gramų | juodojo šokolado (drožlės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės pyragas
-
Sausainiai su migdolais
-
Margas keksas
-
Skandinaviškos bandelės
-
Meduolis
-
Grietinėlės tortas
-
Kalėdiniai imbieriniai sausainiai
-
Minkštas mandarinų pyragas
-
Spanguolių keksiukai
-
„Paršiukai“
-
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
-
Obuolių tarta
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Šokoladinis keksas su kriaušėmis
-
Aguoniniai sausainiai
-
Duona su abrikosais ir riešutais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
-
Šakočio pusbrolis
-
Moliūgų sezono atidarymo pyragas
-
Vafliai su graikiniais riešutais
Šokoladinis vyniotinis su kokosais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Krakmolas,
100 mililitrų -
Kokosas, drožlės,
50 gramų -
Kondensuotas pienas,
250 mililitrų -
Juodasis šokoladas, drožlės,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius suplakti su cukrumi iki tirštų putų. Tada į ta pačia mase sumaišyti krakmolą, kakava, kepimo miltelius ir kokosu drožles ir vėl viska išmaišyti. Skarda išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešla ir kepti iki 200 C temperatūroje 8-10 min. Kepini palikite atvesti.
Įdarui : inde pašildykite indeli kondensuotą pieną (kad suskystėtų), į ji įberkite šokolado drožles ir pakaitinti maišydami, kol šokoladas ištirps. Šiltą įdarą užtepkite ant pagrindo, suvyniokit i popierių. Kelias valandas palaikykite šaldytuve, kad sustingtu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
kakalialia
2016-01-20 12:23
Sitas daiktas yra total blöd!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
