
Minkštas mandarinų pyragas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų | miltai | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
200 gramų | sviestas | |
150 mililitrų | pienas | |
3 vienetai | kiaušiniai | |
240 gramų | „dansukker“ cukrus | |
8 vienetai | mandarinai | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | „dansukker“ cukraus milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Į gautą masę supilti ištirpintą sviestą ir pieną. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska. Gautą plakinį supilti į miltų bei pieno masę ir išmaišyti. Keturis mandarinus nulupti, išspausti sultis ir supilti į tešlą. Nuo likusių mandarinų nutarkuoti žieveles ir jas suberti į gautą masę. Mandarinus išskirstyti skiltelėmis ir taip pat įmaišyti į tešlą. Pyragą dėti į kepimo popieriumi išklotą indą ir kepti 40-50 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C temperatūros, kol gražiai apskrus. Pateikti apsibarsčius cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Diena ir Naktis
-
Keksiukai su "Karvutės" saldainiais
-
Pyragaičiai "Širdutės"
-
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su persikais ir kremu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
-
Varškės pyragas su slyvomis
-
Miltinės spurgos
-
Mėlynių pyragas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Citrininiai keksiukai
-
Pyragas su aguonomis ir razinomis
-
Pyragėliais su brokoliais ir keptais svogūnais
-
Varškės ir obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Sezamo sausainiai
-
Paprasti lietuviški sausainiai
-
Sūrio sausainiai su alyvuogėmis
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Onutės šimtalapis
Minkštas mandarinų pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
300 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
200 gramų -
Pienas,
150 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
„Dansukker“ cukrus,
240 gramų -
Mandarinai,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- „Dansukker“ cukraus milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Į gautą masę supilti ištirpintą sviestą ir pieną. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska. Gautą plakinį supilti į miltų bei pieno masę ir išmaišyti. Keturis mandarinus nulupti, išspausti sultis ir supilti į tešlą. Nuo likusių mandarinų nutarkuoti žieveles ir jas suberti į gautą masę. Mandarinus išskirstyti skiltelėmis ir taip pat įmaišyti į tešlą. Pyragą dėti į kepimo popieriumi išklotą indą ir kepti 40-50 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C temperatūros, kol gražiai apskrus. Pateikti apsibarsčius cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...