Minkštas mandarinų pyragas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 300 gramų | miltai | |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
| 200 gramų | sviestas | |
| 150 mililitrų | pienas | |
| 3 vienetai | kiaušiniai | |
| 240 gramų | „dansukker“ cukrus | |
| 8 vienetai | mandarinai | |
| Papuošimui: | ||
| šiek tiek | „dansukker“ cukraus milteliai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Į gautą masę supilti ištirpintą sviestą ir pieną. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska. Gautą plakinį supilti į miltų bei pieno masę ir išmaišyti. Keturis mandarinus nulupti, išspausti sultis ir supilti į tešlą. Nuo likusių mandarinų nutarkuoti žieveles ir jas suberti į gautą masę. Mandarinus išskirstyti skiltelėmis ir taip pat įmaišyti į tešlą. Pyragą dėti į kepimo popieriumi išklotą indą ir kepti 40-50 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C temperatūros, kol gražiai apskrus. Pateikti apsibarsčius cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
Biskvitinis tortas su glazūra
-
Kopūstų pyragas su grybais
-
Trupinių skanėstas
-
Avietiniai keksiukai
-
Tortas mažyliams
-
Pyragas aguonėlė
-
Varškės pyragas su jogurtu
-
Batonas su banano įdaru
-
Duona be glitimo
-
Margas keksas
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Skaniausias pasaulyje obuolių pyragas
-
Vafliai su kiviais
-
Naminė duona su saulėgrąžomis
-
Kriaušių pyragas
-
Tinginys
-
Obuolių pyragas su grietinės kremu
-
Šokoladinis vyniotinis su kokosais
Minkštas mandarinų pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
300 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
200 gramų -
Pienas,
150 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
„Dansukker“ cukrus,
240 gramų -
Mandarinai,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- „Dansukker“ cukraus milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Į gautą masę supilti ištirpintą sviestą ir pieną. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska. Gautą plakinį supilti į miltų bei pieno masę ir išmaišyti. Keturis mandarinus nulupti, išspausti sultis ir supilti į tešlą. Nuo likusių mandarinų nutarkuoti žieveles ir jas suberti į gautą masę. Mandarinus išskirstyti skiltelėmis ir taip pat įmaišyti į tešlą. Pyragą dėti į kepimo popieriumi išklotą indą ir kepti 40-50 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C temperatūros, kol gražiai apskrus. Pateikti apsibarsčius cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
