
Minkštas mandarinų pyragas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų | miltai | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
200 gramų | sviestas | |
150 mililitrų | pienas | |
3 vienetai | kiaušiniai | |
240 gramų | „dansukker“ cukrus | |
8 vienetai | mandarinai | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | „dansukker“ cukraus milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Į gautą masę supilti ištirpintą sviestą ir pieną. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska. Gautą plakinį supilti į miltų bei pieno masę ir išmaišyti. Keturis mandarinus nulupti, išspausti sultis ir supilti į tešlą. Nuo likusių mandarinų nutarkuoti žieveles ir jas suberti į gautą masę. Mandarinus išskirstyti skiltelėmis ir taip pat įmaišyti į tešlą. Pyragą dėti į kepimo popieriumi išklotą indą ir kepti 40-50 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C temperatūros, kol gražiai apskrus. Pateikti apsibarsčius cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai "Sveikuoliukai"
-
Mėsos ir sūrio pyragėliai
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Sausainiai „Širdutės“
-
Tobulosios mielinės spurgos
-
Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
-
Ilgas batonas
-
Keksai su morkomis
-
Pusryčių keksiukai
-
Imbieriniai keksiukai
-
Vafliai
-
Obuolių pyragas su bruknėmis
-
Smėlinukai
-
Obuolių tortas su plakta grietinėle
-
Riestainiai
-
Obuolių pyragas su meile
-
Keksiukai su varške ir džiovintom slyvom
-
Prancūziški rageliai su migdolais
-
Morkų keksiukai
-
Minkšti vafliai
Minkštas mandarinų pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
300 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
200 gramų -
Pienas,
150 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
„Dansukker“ cukrus,
240 gramų -
Mandarinai,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- „Dansukker“ cukraus milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Į gautą masę supilti ištirpintą sviestą ir pieną. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska. Gautą plakinį supilti į miltų bei pieno masę ir išmaišyti. Keturis mandarinus nulupti, išspausti sultis ir supilti į tešlą. Nuo likusių mandarinų nutarkuoti žieveles ir jas suberti į gautą masę. Mandarinus išskirstyti skiltelėmis ir taip pat įmaišyti į tešlą. Pyragą dėti į kepimo popieriumi išklotą indą ir kepti 40-50 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C temperatūros, kol gražiai apskrus. Pateikti apsibarsčius cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...