Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, plakant sudėkite grietinę ir suminkštėjusį sviestą. Sudėkite vyšnias ir išmaišykite. Tada suberkite miltus ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite. Sudėkite tešlą į formą, pateptą riebalais ir kepkite 175°C temp. 50 minučių.
Iškepusį pyragą, apibarstykite cukraus pudra.
Vyšnių pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 150 gramų | sviestas |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 150 gramų | grietinė |
| 400 gramų | vyšnios (šaldytos arba šviežios ) |
| šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Draugystės pyragas su varške ir obuoliais
-
Niujorko pyragas
-
Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
-
Prancūziška duona Brioche
-
Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
-
Vyniotnis su aguonomis
-
Sviestiniai sausainiai
-
Kriaušių pyragas
-
Trapūs sausainiai
-
Baklava
-
Žiemiški šokoladiniai meduoliai
-
Gaivusis pyragas
-
Kriaušinės skarelės
-
Močiutės bandelės su obuoliais
-
Lapeliai su įdaru
-
Avižiniai sausainiai
-
Šokoladionis keksas
-
Jogurtinis pyragas
-
Vyniotinis su aguonomis
-
Plokštainis "Čigonas"
Vyšnių pyragas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
150 gramų -
Vyšnios, šaldytos arba šviežios ,
400 gramų - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, plakant sudėkite grietinę ir suminkštėjusį sviestą. Sudėkite vyšnias ir išmaišykite. Tada suberkite miltus ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite. Sudėkite tešlą į formą, pateptą riebalais ir kepkite 175°C temp. 50 minučių.
Iškepusį pyragą, apibarstykite cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Onute
2019-07-27 20:25
O cukraus kiek?
-
Ilona
2016-01-03 09:41
Recepte nenurodyta kiek deti miltu tik kepimo kilteliu kiekis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
