Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, plakant sudėkite grietinę ir suminkštėjusį sviestą. Sudėkite vyšnias ir išmaišykite. Tada suberkite miltus ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite. Sudėkite tešlą į formą, pateptą riebalais ir kepkite 175°C temp. 50 minučių.
Iškepusį pyragą, apibarstykite cukraus pudra.
Vyšnių pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
150 gramų | grietinė |
400 gramų | vyšnios (šaldytos arba šviežios ) |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Burokėlių pyragas
- Sausainiai su saldainiukais vaikams
- Bananinis tortas-pyragas
- Keksas "C"
- Smėlinukai
- Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
- Fantastika
- Baltas greitpyragis
- Blynų tortukas
- Jogurtinis keksas su raudonųjų arba juodųjų serbentų kremu
- Dvisluoksnis obuolių pyragas
- Nekeptas varškės tortas
- Avižų ir kokosų juostelės
- Paprastas pyragas su persikais
- Gaivus mango tortas
- Songoko sausainiai
- Mėlynių pyragas
- Varškės bandelės
- Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
Vyšnių pyragas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
150 gramų -
Vyšnios, šaldytos arba šviežios ,
400 gramų - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, plakant sudėkite grietinę ir suminkštėjusį sviestą. Sudėkite vyšnias ir išmaišykite. Tada suberkite miltus ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite. Sudėkite tešlą į formą, pateptą riebalais ir kepkite 175°C temp. 50 minučių.
Iškepusį pyragą, apibarstykite cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Onute
2019-07-27 20:25
O cukraus kiek?
-
Ilona
2016-01-03 09:41
Recepte nenurodyta kiek deti miltu tik kepimo kilteliu kiekis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...