
500 mililitrų | pienas |
500 mililitrų | aliejaus |
50 gramų | mielės |
šiek tiek | kvietiniai miltai (pagal poreikį) |
šiek tiek | obuoliai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | razinos (akytėms) |
Tada lengviausias momentas. Iškeptus kūdikėlius papuošti audinio juostelėmis. štai ir viskas :) Bandeles pabarstome cukraus pudra. Taip pat galima tiesiog apvynioti tešlos juostelę ir viršūnės neformuoti, išeina gražios, mažos bandelės, primenenčios ragelius. Galima vietoj obuolių dėti cinamono kas mėgsta ar aguonų, čia kiekvieno pasirinkimas. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bandelės su aguonomis
-
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
-
Ruginių miltų bandelės
-
Arbatinės bandelės
-
Kvietinės bandelės
-
Avižinės bandelės
-
Pyragas su razinomis
-
Karštos bandelės
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Bandelės hamburgeriams
-
Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
-
Žuvies spurgytės
-
Dešrelės tešloje
-
Bandelės su vištiena ir pievagrybiais
-
Pikantiški pyragėliai
-
Padangėlės
-
Bandelės su mėsa ir paprikomis
-
Pynutės
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Raugintų kopūstų bandelės
Krikštynų bandelės

- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
500 mililitrų -
Aliejus,
500 mililitrų -
Mielės,
50 gramų - Kvietiniai miltai, pagal poreikį
- Obuoliai
- Cukrus
- Razinos, akytėms
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Obuoliai nulupti, supjaustyti skiltelėmis, išpjaustyti sėklas. Mieles sutrupinti, ir užpilti trupučiu šilto saldinto vandens. Pieną pasūdyti, supilti aliejų, cukrų ir išmaišius pašildyti iki 30 laipsnių. Kai pienas pašyla, į jį supilamos mielės ir pamažu minkant beriami miltai. Tešla iškočioti ir supjaustyti juostelėmis. Tada juostelę vynioti apie obuolio skiltelę iš apačios į viršų. Viršuje pirštais formuoti birbyziukus :) . Įdėti razinų akytes ir, sudėjus į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą blėtą, kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.
Tada lengviausias momentas. Iškeptus kūdikėlius papuošti audinio juostelėmis. štai ir viskas :) Bandeles pabarstome cukraus pudra. Taip pat galima tiesiog apvynioti tešlos juostelę ir viršūnės neformuoti, išeina gražios, mažos bandelės, primenenčios ragelius. Galima vietoj obuolių dėti cinamono kas mėgsta ar aguonų, čia kiekvieno pasirinkimas. Skanaus!