| 500 mililitrų | pienas |
| 500 mililitrų | aliejaus |
| 50 gramų | mielės |
| šiek tiek | kvietiniai miltai (pagal poreikį) |
| šiek tiek | obuoliai |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | razinos (akytėms) |
Tada lengviausias momentas. Iškeptus kūdikėlius papuošti audinio juostelėmis. štai ir viskas :) Bandeles pabarstome cukraus pudra. Taip pat galima tiesiog apvynioti tešlos juostelę ir viršūnės neformuoti, išeina gražios, mažos bandelės, primenenčios ragelius. Galima vietoj obuolių dėti cinamono kas mėgsta ar aguonų, čia kiekvieno pasirinkimas. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bandelės hamburgeriams
-
Varškės bandelės
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Bandelės su cinamonu
-
Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
-
Pyragaičiai su įdaru
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Pyragas su razinomis
-
Bandelės vasaros užkandžiams
-
Arbatinės bandelės
-
Ruginių miltų bandelės
-
Plikytos tešlos pyragėliai su grybų įdaru
-
Bandelės su kopūstais
-
Pynutės
-
Mieliniai riestainiukai
-
Aguoninis pyragas
-
Bandelės su cinamonu
-
Dešrelės tešloje
-
Bandelės
-
"Traškio" bandelė
Krikštynų bandelės
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
500 mililitrų -
Aliejus,
500 mililitrų -
Mielės,
50 gramų - Kvietiniai miltai, pagal poreikį
- Obuoliai
- Cukrus
- Razinos, akytėms
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Obuoliai nulupti, supjaustyti skiltelėmis, išpjaustyti sėklas. Mieles sutrupinti, ir užpilti trupučiu šilto saldinto vandens. Pieną pasūdyti, supilti aliejų, cukrų ir išmaišius pašildyti iki 30 laipsnių. Kai pienas pašyla, į jį supilamos mielės ir pamažu minkant beriami miltai. Tešla iškočioti ir supjaustyti juostelėmis. Tada juostelę vynioti apie obuolio skiltelę iš apačios į viršų. Viršuje pirštais formuoti birbyziukus :) . Įdėti razinų akytes ir, sudėjus į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą blėtą, kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.
Tada lengviausias momentas. Iškeptus kūdikėlius papuošti audinio juostelėmis. štai ir viskas :) Bandeles pabarstome cukraus pudra. Taip pat galima tiesiog apvynioti tešlos juostelę ir viršūnės neformuoti, išeina gražios, mažos bandelės, primenenčios ragelius. Galima vietoj obuolių dėti cinamono kas mėgsta ar aguonų, čia kiekvieno pasirinkimas. Skanaus!
