250 gramų | svogūnai |
250 gramų | paprika |
100 gramų | slyvos (džiovintos) |
300 gramų | pomidorų padažas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Keptuvėje kepame svogūnus tol, kol suminkštės, bet neapskrus. Sudedame paprikas ir slyvas, kepiname kol viskas suminkštės, bet neapskrus! Galiausiai supilame pomidorų padažą, įdedame pipirus ir druską pagal skonį.
Aš pavyzdžiui naudoju 3-jų rūšių pipirus: kvepiančiuosius, juoduosius ir čili pipirus.
šis slyvų padažas ypatyngas tuo, kad jame susipina 3 skoniai - saldumas, sūrumas ir aštrumas. Visi kurie ragavo liko labai patenkinti. Tikiuosi patiks ir jums! Skanaus! ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Padažas virtoms bulvėms
- Padažas "Čili"
- Česnako padažas
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Jogurto padažas
- Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
- Kmynų padažas žuvies patiekalams
- Morkų ir svogūnu padažas
- Rytietiškas pipirų padažas
- Avokado padažas
- Vanilinis padažas
- Raudonas grietinės padažas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Grybų padažas
- Baltas grietinėlės padažas
- Krienų padažas prie mėsos
- Užtepėlė
- Šokolado padažas
- Graikiškas pomidorų padažas
- Pomidorų čatni
Slyvų padažas silkei
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
250 gramų -
Paprika,
250 gramų -
Slyvos, džiovintos,
100 gramų -
Pomidorų padažas,
300 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustome visus ingredientus - paprika ir slyvas šiaudeliais, svogūnus susmulkiname.
Keptuvėje kepame svogūnus tol, kol suminkštės, bet neapskrus. Sudedame paprikas ir slyvas, kepiname kol viskas suminkštės, bet neapskrus! Galiausiai supilame pomidorų padažą, įdedame pipirus ir druską pagal skonį.
Aš pavyzdžiui naudoju 3-jų rūšių pipirus: kvepiančiuosius, juoduosius ir čili pipirus.
šis slyvų padažas ypatyngas tuo, kad jame susipina 3 skoniai - saldumas, sūrumas ir aštrumas. Visi kurie ragavo liko labai patenkinti. Tikiuosi patiks ir jums! Skanaus! ;)