Želiniai kiaušinukai
AUTORIUS:
LAURA
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Puikiai papuoš Šv, Velykų stalą ir suteiks spalvingo žaismingumo! Puikiai papuoš Šv, Velykų stalą ir suteiks spalvingo žaismingumo! LAURA
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 pakeliai želė (skirtingų skonių)
1 skardinė konseruovtų ananasų
10 vienetų kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vienoje kiaušinio pusėje su adata praduti skylutę, padaryti tinkamo dydžio skylutę, kad pavyktų iškratyti kiaušinio turinį. Paruoštus kiaušinio lukštus gerai išplauti po tekančiu vandeniu, su verdančiu vandeniu perplauti ir išdžiovinti.
2.
Pasiruošti įvairių skonių ir spalvų želė.
3.
Paruoštus lukštus sudėti į kaiušinių dežutę, skylutėmis į viršų ir su vienkatiniu švirkštu po kelis mililitrus įpurkšti į vidų, įberti keletą smulkiai supjaustytų konservuotų ananasų, paruoštą kiaušinuką palikti šaldytuve, kad sustingų. Žingsnius kartoti tol, kol žele susluoksniuosime ir sušaldysime dryželiais.
4.
Paruoštus žele kiaušinius su šaukštu keliom sekundėm įkišti į karštą vandenį, kad lukštas atliptų. Nulupkite lukštą nuo žele kiaušinių ir megaukitės Šv. Velykų desertu!!!

Populiariausi receptai šią savaitę

Želiniai kiaušinukai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Puikiai papuoš Šv, Velykų stalą ir suteiks spalvingo žaismingumo! LAURA
Gaminimo eiga:
  1. Vienoje kiaušinio pusėje su adata praduti skylutę, padaryti tinkamo dydžio skylutę, kad pavyktų iškratyti kiaušinio turinį. Paruoštus kiaušinio lukštus gerai išplauti po tekančiu vandeniu, su verdančiu vandeniu perplauti ir išdžiovinti.

  2. Pasiruošti įvairių skonių ir spalvų želė.

  3. Paruoštus lukštus sudėti į kaiušinių dežutę, skylutėmis į viršų ir su vienkatiniu švirkštu po kelis mililitrus įpurkšti į vidų, įberti keletą smulkiai supjaustytų konservuotų ananasų, paruoštą kiaušinuką palikti šaldytuve, kad sustingų. Žingsnius kartoti tol, kol žele susluoksniuosime ir sušaldysime dryželiais.

  4. Paruoštus žele kiaušinius su šaukštu keliom sekundėm įkišti į karštą vandenį, kad lukštas atliptų. Nulupkite lukštą nuo žele kiaušinių ir megaukitės Šv. Velykų desertu!!!

Receptą atsiuntė LAURA
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų