5 pakeliai | želė (skirtingų skonių) |
1 skardinė | konseruovtų ananasų |
10 vienetų | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškinis tiramisu
- Gaivus varškės desertas
- Šokolado putėsiai
- Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Mėtinis agurkų šerbetas
- Abrikosų šerbetas
- Šokoladinis desertas
- Tinginys
- Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
- Saldainiai "Saldi fantazija"
- Varškės skanėstas
- Margutis
- Sausainių gardėsis su varške
- Kiaušinių baltymų tortas
- Tortas su uogienės padažu
- Tinginių tinginys
- Jogurto ledai
- Gaivus varškės desertas
- Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
Želiniai kiaušinukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Želė, skirtingų skonių,
5 pakeliai -
Konservuoti ananasai,
1 skardinė -
Kiaušiniai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vienoje kiaušinio pusėje su adata praduti skylutę, padaryti tinkamo dydžio skylutę, kad pavyktų iškratyti kiaušinio turinį. Paruoštus kiaušinio lukštus gerai išplauti po tekančiu vandeniu, su verdančiu vandeniu perplauti ir išdžiovinti.
Pasiruošti įvairių skonių ir spalvų želė.
Paruoštus lukštus sudėti į kaiušinių dežutę, skylutėmis į viršų ir su vienkatiniu švirkštu po kelis mililitrus įpurkšti į vidų, įberti keletą smulkiai supjaustytų konservuotų ananasų, paruoštą kiaušinuką palikti šaldytuve, kad sustingų. Žingsnius kartoti tol, kol žele susluoksniuosime ir sušaldysime dryželiais.
Paruoštus žele kiaušinius su šaukštu keliom sekundėm įkišti į karštą vandenį, kad lukštas atliptų. Nulupkite lukštą nuo žele kiaušinių ir megaukitės Šv. Velykų desertu!!!