
5 pakeliai | želė (skirtingų skonių) |
1 skardinė | konseruovtų ananasų |
10 vienetų | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardūs braškiniai ledai
-
Pudingas
-
Vaisių vėrinukai
-
Šokoladinis desertas
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Sūrio tortas
-
Braškių svajonė
-
Šokoladinis desertas
-
Ryžių desertas
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Vasariškas želė desertas
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Želė desertas su uogiene
-
Grietinėlės pyragas
-
Karštos bulvių salotos
-
Jogurtinis pudingas
-
Nugos tortas
Želiniai kiaušinukai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Želė, skirtingų skonių,
5 pakeliai -
Konservuoti ananasai,
1 skardinė -
Kiaušiniai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vienoje kiaušinio pusėje su adata praduti skylutę, padaryti tinkamo dydžio skylutę, kad pavyktų iškratyti kiaušinio turinį. Paruoštus kiaušinio lukštus gerai išplauti po tekančiu vandeniu, su verdančiu vandeniu perplauti ir išdžiovinti.
Pasiruošti įvairių skonių ir spalvų želė.
Paruoštus lukštus sudėti į kaiušinių dežutę, skylutėmis į viršų ir su vienkatiniu švirkštu po kelis mililitrus įpurkšti į vidų, įberti keletą smulkiai supjaustytų konservuotų ananasų, paruoštą kiaušinuką palikti šaldytuve, kad sustingų. Žingsnius kartoti tol, kol žele susluoksniuosime ir sušaldysime dryželiais.
Paruoštus žele kiaušinius su šaukštu keliom sekundėm įkišti į karštą vandenį, kad lukštas atliptų. Nulupkite lukštą nuo žele kiaušinių ir megaukitės Šv. Velykų desertu!!!