
5 pakeliai | želė (skirtingų skonių) |
1 skardinė | konseruovtų ananasų |
10 vienetų | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių pienas
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Apelsinų želė
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Šokoladinis tortas
-
Tortas su uogienės padažu
-
Varškės skanėstas
-
Vaisiai šokolade
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Citrininis desertas
-
Bananų skanėstas
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
„Baltosios gėlės“
-
Citrinų putėsiai
-
Sezaminis gardėsis
-
Gaivus desertas
-
Tinginys tarp aguonų
-
Gaivus mango desertas
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Obuolių tortas su varške
Želiniai kiaušinukai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Želė, skirtingų skonių,
5 pakeliai -
Konservuoti ananasai,
1 skardinė -
Kiaušiniai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vienoje kiaušinio pusėje su adata praduti skylutę, padaryti tinkamo dydžio skylutę, kad pavyktų iškratyti kiaušinio turinį. Paruoštus kiaušinio lukštus gerai išplauti po tekančiu vandeniu, su verdančiu vandeniu perplauti ir išdžiovinti.
Pasiruošti įvairių skonių ir spalvų želė.
Paruoštus lukštus sudėti į kaiušinių dežutę, skylutėmis į viršų ir su vienkatiniu švirkštu po kelis mililitrus įpurkšti į vidų, įberti keletą smulkiai supjaustytų konservuotų ananasų, paruoštą kiaušinuką palikti šaldytuve, kad sustingų. Žingsnius kartoti tol, kol žele susluoksniuosime ir sušaldysime dryželiais.
Paruoštus žele kiaušinius su šaukštu keliom sekundėm įkišti į karštą vandenį, kad lukštas atliptų. Nulupkite lukštą nuo žele kiaušinių ir megaukitės Šv. Velykų desertu!!!