
5 pakeliai | želė (skirtingų skonių) |
1 skardinė | konseruovtų ananasų |
10 vienetų | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisiai drebučiuose
-
Jogurto desertas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Abrikosų šerbetas
-
Tinginys su riešutais
-
Desertine varškė
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Braškių svajonė
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Migdolų nuga
-
Baltasis tinginys
-
Karamelinės lazdelės
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Duonos putėsiai
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
Želiniai kiaušinukai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Želė, skirtingų skonių,
5 pakeliai -
Konservuoti ananasai,
1 skardinė -
Kiaušiniai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vienoje kiaušinio pusėje su adata praduti skylutę, padaryti tinkamo dydžio skylutę, kad pavyktų iškratyti kiaušinio turinį. Paruoštus kiaušinio lukštus gerai išplauti po tekančiu vandeniu, su verdančiu vandeniu perplauti ir išdžiovinti.
Pasiruošti įvairių skonių ir spalvų želė.
Paruoštus lukštus sudėti į kaiušinių dežutę, skylutėmis į viršų ir su vienkatiniu švirkštu po kelis mililitrus įpurkšti į vidų, įberti keletą smulkiai supjaustytų konservuotų ananasų, paruoštą kiaušinuką palikti šaldytuve, kad sustingų. Žingsnius kartoti tol, kol žele susluoksniuosime ir sušaldysime dryželiais.
Paruoštus žele kiaušinius su šaukštu keliom sekundėm įkišti į karštą vandenį, kad lukštas atliptų. Nulupkite lukštą nuo žele kiaušinių ir megaukitės Šv. Velykų desertu!!!