
Želė drebučiai apelsine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | želė |
1 vienetas | apelsinų |
20 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
2.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ledai
-
Persikų desertas
-
Vyšnių želė
-
Gaivus desertas
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Desertinė varškė
-
Braškumėlis
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Abrikosų laiveliai
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Naminis natūralus jogurtas
-
Tinginėlis
-
Arvydo varškės desertas
-
Šokoladinis desertas
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Duonos putėsiai
-
Gaivus desertas
-
Braškių svajonė
-
Desertinė varškytė
Želė drebučiai apelsine
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė,
1 pakelis -
Apelsinai,
1 vienetas -
Želatina,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Reklama:
Komentarai (4)
-
vika
2014-11-15 13:23
labai graziai ir skaniai atrodo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...