
Želė drebučiai apelsine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | želė |
1 vienetas | apelsinų |
20 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
2.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Migdolų nuga
-
Želiniai kiaušinukai
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Citrinų šerbetas
-
Uogienės putėsiai
-
Melionų desertas
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Juodasis tinginys
-
Tinginių - tinginys
-
Desertine varškė
-
Pieniniai ledai
-
Grietinės želė su bananais
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
„Baltosios gėlės“
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Sūrio desertas
-
Želė „Spanguolės ant sniego“
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Šokoladiniai ledai
-
Desertas su sausais pusryčiais
Želė drebučiai apelsine
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė,
1 pakelis -
Apelsinai,
1 vienetas -
Želatina,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Reklama:
Komentarai (4)
-
vika
2014-11-15 13:23
labai graziai ir skaniai atrodo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...