
Želė drebučiai apelsine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | želė |
1 vienetas | apelsinų |
20 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
2.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Jogurtinis pudingas
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Sūrio pyragas
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Želiniai kiaušinukai
-
Desertas su persikais
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Kaimiški ledai
-
Vasariškas želė desertas
-
Vaisinis desertas
-
Citrinų putėsiai
-
Grietinėlės pyragas
-
Čigonų plokštainis
-
Varškės sufle su vaisiais
-
Gaivus užkandėlis
-
Ledai ''Skanumėlis''
-
Citrininis desertas
Želė drebučiai apelsine
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė,
1 pakelis -
Apelsinai,
1 vienetas -
Želatina,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Reklama:
Komentarai (4)
-
vika
2014-11-15 13:23
labai graziai ir skaniai atrodo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...