Želė drebučiai apelsine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | želė |
1 vienetas | apelsinų |
20 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
2.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aronijų ir obuolių želė
- Sveikuolių ledai
- Cake pops‘ai
- Šokoladinis tortas
- Mėtinis agurkų šerbetas
- Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Lemon posset
- Vasariškas želė desertas
- Kukurūzų skanėstas
- Braškinis tiramisu
- Tinginys pagal J. Oliverį
- Džiovintų vaisių rutuliukai
- Želė desertas su maskarponės kremu
- Vaisiai šokolade
- Vyno želės ir grietinėlės desertas
- Tortas "Grietinė"
- Kalėdiniai grybukai
- Pieno slėgtinis
- Vasariškas desertas
Želė drebučiai apelsine
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė,
1 pakelis -
Apelsinai,
1 vienetas -
Želatina,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Reklama:
Komentarai (4)
-
vika
2014-11-15 13:23
labai graziai ir skaniai atrodo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...