
Želė drebučiai apelsine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | želė |
1 vienetas | apelsinų |
20 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
2.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Desertine varškė
-
Kalėdiniai grybukai
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Vaisinis kremas
-
Melionų desertas
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Šokoladinis desertas
-
„McFlurry“ desertas
-
Tinginių - tinginys
-
Citrinų putėsiai
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Citrininis tiramisu
-
Jogurtinis pudingas
Želė drebučiai apelsine
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė,
1 pakelis -
Apelsinai,
1 vienetas -
Želatina,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Reklama:
Komentarai (4)
-
vika
2014-11-15 13:23
labai graziai ir skaniai atrodo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...