
Želė drebučiai apelsine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | želė |
1 vienetas | apelsinų |
20 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
2.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želė su varške
-
Gaivus desertas
-
Braškinis tiramisu
-
Cake pops‘ai
-
Plakti ledai
-
Desertinė avižinė košė
-
Sūrio pyragas
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Sezaminis gardėsis
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Varškės tortas
-
Citrininiai putėsiai
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Trešnės marškinėliuose
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Šokoladiniai traškučiai
-
Gaivus tortas
-
Žiemos skanumynas
-
Tinginių - tinginys
-
Avokadų ir citrinų desertas
Želė drebučiai apelsine
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė,
1 pakelis -
Apelsinai,
1 vienetas -
Želatina,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Reklama:
Komentarai (4)
-
vika
2014-11-15 13:23
labai graziai ir skaniai atrodo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...