
Želė drebučiai apelsine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | želė |
1 vienetas | apelsinų |
20 gramų | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
2.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių želė
-
Varškės desertas
-
Vasariškas desertas
-
Vasaros desertas
-
Braškinis tiramisu
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Dribsniai su vaisiais
-
Ledų desertas
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Saldus patiekalas
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
-
Mango pudingas
-
Braškių svajonė
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Želė „Spanguolės ant sniego“
-
Pyragas „Sniegas“
-
Žemuogių grietinėlė
-
Vafliai su karamele
Želė drebučiai apelsine
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė,
1 pakelis -
Apelsinai,
1 vienetas -
Želatina,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės.
Sustingus smulkiai sukapoti. Atsargiai peiliu išskobti pusę apelsino, o išskobtą masę supjaustyti, išrinkti sėklas, sumaišyti su želė ir vėl pripildyti apelsiną.
Reklama:
Komentarai (4)
-
vika
2014-11-15 13:23
labai graziai ir skaniai atrodo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...