Braškinis - jogurtinis torčiukas
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų grietinė (jogurtinė)
200 gramų grietinėlės, 35%
400 gramų braškės (trintos)
1 vienetas citrinos
4 valgomieji šaukštai cukraus pudra
2 valgomieji šaukštai vanilinis cukrus
3 valgomieji šaukštai želatina
100 gramų šokoladas (juodas)
1 saujelė greipfrutai (Džiovinti )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Pagal instrukciją mažame kiekyje vandens paruošti želatiną.
2.
Trintas braškes sumaišyti su šaukštu vanilinio cukraus, 2 šaukštais cukraus pudros, šlakeliu citrinos sulčių, išmaišyti, ir supilti mažesnę pusę paruoštos želatinos.
3.
Grietinę sumaišyti su grietinėle, šlakeliu citrinos, 1 šaukštu vanilinio cukraus, 2 šaukštais cukraus pudros, likusia želatina.
4.
Pilti į pasirinktą formą tai vienos, tai kitos masės. Galima protarpiais pašaldyti. Padėti supilsčius šaltai. Kai sustingsta, papuošti tirpintu šokoladu, tarkuotu greifrutu, uogomis ir citrina.

Populiariausi receptai šią savaitę

Braškinis - jogurtinis torčiukas

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pagal instrukciją mažame kiekyje vandens paruošti želatiną.

  2. Trintas braškes sumaišyti su šaukštu vanilinio cukraus, 2 šaukštais cukraus pudros, šlakeliu citrinos sulčių, išmaišyti, ir supilti mažesnę pusę paruoštos želatinos.

  3. Grietinę sumaišyti su grietinėle, šlakeliu citrinos, 1 šaukštu vanilinio cukraus, 2 šaukštais cukraus pudros, likusia želatina.

  4. Pilti į pasirinktą formą tai vienos, tai kitos masės. Galima protarpiais pašaldyti. Padėti supilsčius šaltai. Kai sustingsta, papuošti tirpintu šokoladu, tarkuotu greifrutu, uogomis ir citrina.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų