400 gramų | grietinė (jogurtinė) |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
400 gramų | braškės (trintos) |
1 vienetas | citrinos |
4 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
2 valgomieji šaukštai | vanilinis cukrus |
3 valgomieji šaukštai | želatina |
100 gramų | šokoladas (juodas) |
1 saujelė | greipfrutai (Džiovinti ) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladinė panna cotta
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Maskarponinė želė su vaisiais
- Rabarbarų drebučiai
- Persikinė želė
- Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu
- Vaisių ir žele žiedas
- Sedulos vaisių drebučiai
- Mangų - varškės želė desertas
- Gaivioji želė
- Salotos drebučiuose
- Raudonųjų serbentų fantazija
- Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
- Želė desertas su uogiene
- Varškės sūris su žele
- Vyšnių želė
- „Baltosios gėlės“
- Varškės pudingas su apelsinais
- Agrastų drebučiai su braškėmis
- Gaivumas
Braškinis - jogurtinis torčiukas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Grietinė, jogurtinė,
400 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Braškės, trintos,
400 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Želatina,
3 valgomieji šaukštai -
Šokoladas, juodas,
100 gramų -
Greipfrutai, Džiovinti ,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pagal instrukciją mažame kiekyje vandens paruošti želatiną.
Trintas braškes sumaišyti su šaukštu vanilinio cukraus, 2 šaukštais cukraus pudros, šlakeliu citrinos sulčių, išmaišyti, ir supilti mažesnę pusę paruoštos želatinos.
Grietinę sumaišyti su grietinėle, šlakeliu citrinos, 1 šaukštu vanilinio cukraus, 2 šaukštais cukraus pudros, likusia želatina.
Pilti į pasirinktą formą tai vienos, tai kitos masės. Galima protarpiais pašaldyti. Padėti supilsčius šaltai. Kai sustingsta, papuošti tirpintu šokoladu, tarkuotu greifrutu, uogomis ir citrina.