Kiaušinius išplakti su druska ir muskatu. Nuluptus svogūnus ir nuplautas bei nuluptas bulves smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su kiaušinių plakiniu, suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus aliejaus, įkrėsti tešlos, išlyginti paviršių ir kepti. Kai sklindis šiek tiek apkeps, apversti ir kepti, kol gražiai pagels.
Padažą paruošti iš anksto. Laiškinius česnakus smulkiai sukapoti. Česnaką nulupti, perpjauti pusiau, apibarstyti druska, sugrūsti ir suberti į padažą. Pagardinti druska ir pipirais.
Sklindžiai su varškės padažu
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | muskatas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska (salierų) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 800 gramų | bulvių |
| 20 gramų | kvietiniai miltai |
| 8 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 vienetai | česnakas (laiškiniai) |
| 1 skiltelė | česnakas (laiškiniai) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska (salierų) |
| šiek tiek | druska (salierų) |
| 500 gramų | varškė (liesa) |
| 1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Bulviniai blyneliai su pagardu
-
Varškės virtinukai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Beliašas
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Šventiniai blynai
-
Raugintų kopūstų blyneliai
-
Purūs SPELTOS blyneliai
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
„Saulytė“
-
Bulviniai blynai su obuoliais
-
Bulviniai blynai
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Čirviniai blynai su bananais
-
Mielinė širdelė
-
Kepsneliai su kiauliena
Sklindžiai su varškės padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Muskatas
-
Druska, salierų,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
20 gramų -
Aliejus,
8 valgomieji šaukštai -
Česnakas, laiškiniai,
2 vienetai -
Česnakas, laiškiniai,
1 skiltelė -
Druska, salierų,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska, salierų
-
Varškė, liesa,
500 gramų -
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su druska ir muskatu. Nuluptus svogūnus ir nuplautas bei nuluptas bulves smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su kiaušinių plakiniu, suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus aliejaus, įkrėsti tešlos, išlyginti paviršių ir kepti. Kai sklindis šiek tiek apkeps, apversti ir kepti, kol gražiai pagels.
Padažą paruošti iš anksto. Laiškinius česnakus smulkiai sukapoti. Česnaką nulupti, perpjauti pusiau, apibarstyti druska, sugrūsti ir suberti į padažą. Pagardinti druska ir pipirais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
ipolitas
2011-01-28 16:05
kur dėti varške
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
