Sklindžiai su varškės padažu
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaušiniai
šiek tiek muskatas
0.5 arbatinio šaukštelio druska (salierų)
1 vienetas svogūnai
800 gramų bulvių
20 gramų kvietiniai miltai
8 valgomieji šaukštai aliejaus
2 vienetai česnakas (laiškiniai)
1 skiltelė česnakas (laiškiniai)
0.5 arbatinio šaukštelio druska (salierų)
šiek tiek druska (salierų)
500 gramų varškė (liesa)
1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakti su druska ir muskatu. Nuluptus svogūnus ir nuplautas bei nuluptas bulves smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su kiaušinių plakiniu, suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus aliejaus, įkrėsti tešlos, išlyginti paviršių ir kepti. Kai sklindis šiek tiek apkeps, apversti ir kepti, kol gražiai pagels.
Padažą paruošti iš anksto. Laiškinius česnakus smulkiai sukapoti. Česnaką nulupti, perpjauti pusiau, apibarstyti druska, sugrūsti ir suberti į padažą. Pagardinti druska ir pipirais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sklindžiai su varškės padažu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaušinius išplakti su druska ir muskatu. Nuluptus svogūnus ir nuplautas bei nuluptas bulves smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su kiaušinių plakiniu, suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus aliejaus, įkrėsti tešlos, išlyginti paviršių ir kepti. Kai sklindis šiek tiek apkeps, apversti ir kepti, kol gražiai pagels.
Padažą paruošti iš anksto. Laiškinius česnakus smulkiai sukapoti. Česnaką nulupti, perpjauti pusiau, apibarstyti druska, sugrūsti ir suberti į padažą. Pagardinti druska ir pipirais.

Reklama:

Komentarai (1)


  • ipolitas 2011-01-28 16:05

    kur dėti varške


Daugiau receptų