Kiaušinius išplakti su druska ir muskatu. Nuluptus svogūnus ir nuplautas bei nuluptas bulves smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su kiaušinių plakiniu, suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus aliejaus, įkrėsti tešlos, išlyginti paviršių ir kepti. Kai sklindis šiek tiek apkeps, apversti ir kepti, kol gražiai pagels.
Padažą paruošti iš anksto. Laiškinius česnakus smulkiai sukapoti. Česnaką nulupti, perpjauti pusiau, apibarstyti druska, sugrūsti ir suberti į padažą. Pagardinti druska ir pipirais.

Sklindžiai su varškės padažu
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | muskatas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska (salierų) |
1 vienetas | svogūnai |
800 gramų | bulvių |
20 gramų | kvietiniai miltai |
8 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 vienetai | česnakas (laiškiniai) |
1 skiltelė | česnakas (laiškiniai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska (salierų) |
šiek tiek | druska (salierų) |
500 gramų | varškė (liesa) |
1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai su dešrelėmis
-
Blyneliai
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Karšti bulvių paplotėliai
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Blynai kitaip
-
Vištienos blyneliai
-
Blynai su grūdėta varške
-
„Saulytė“
-
Blyneliai su mėsa
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Mieliniai greitučiai
-
Čirviniai blynai su bananais
-
Beliašas
-
Blynai su grybais
-
Cukinijų blyneliai
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
Sklindžiai su varškės padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Muskatas
-
Druska, salierų,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
20 gramų -
Aliejus,
8 valgomieji šaukštai -
Česnakas, laiškiniai,
2 vienetai -
Česnakas, laiškiniai,
1 skiltelė -
Druska, salierų,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska, salierų
-
Varškė, liesa,
500 gramų -
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su druska ir muskatu. Nuluptus svogūnus ir nuplautas bei nuluptas bulves smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su kiaušinių plakiniu, suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus aliejaus, įkrėsti tešlos, išlyginti paviršių ir kepti. Kai sklindis šiek tiek apkeps, apversti ir kepti, kol gražiai pagels.
Padažą paruošti iš anksto. Laiškinius česnakus smulkiai sukapoti. Česnaką nulupti, perpjauti pusiau, apibarstyti druska, sugrūsti ir suberti į padažą. Pagardinti druska ir pipirais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
ipolitas
2011-01-28 16:05
kur dėti varške
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...