Kiaušinius išplakti su druska ir muskatu. Nuluptus svogūnus ir nuplautas bei nuluptas bulves smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su kiaušinių plakiniu, suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus aliejaus, įkrėsti tešlos, išlyginti paviršių ir kepti. Kai sklindis šiek tiek apkeps, apversti ir kepti, kol gražiai pagels.
Padažą paruošti iš anksto. Laiškinius česnakus smulkiai sukapoti. Česnaką nulupti, perpjauti pusiau, apibarstyti druska, sugrūsti ir suberti į padažą. Pagardinti druska ir pipirais.
Sklindžiai su varškės padažu
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | muskatas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska (salierų) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 800 gramų | bulvių |
| 20 gramų | kvietiniai miltai |
| 8 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 vienetai | česnakas (laiškiniai) |
| 1 skiltelė | česnakas (laiškiniai) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska (salierų) |
| šiek tiek | druska (salierų) |
| 500 gramų | varškė (liesa) |
| 1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Mieliniai blyneliai
-
Bulviniai blynai
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Bulviniai blyneliai su pagardu
-
Kepta lašiša tešloje
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Žuvies spurgytės
-
Manų košės blynai
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Varškėtukai
-
Varškės ir morkų blyneliai
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Varškėčiai su morkomis
-
Vištienos blyneliai
-
Blynai su grūdėta varške
Sklindžiai su varškės padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Muskatas
-
Druska, salierų,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
20 gramų -
Aliejus,
8 valgomieji šaukštai -
Česnakas, laiškiniai,
2 vienetai -
Česnakas, laiškiniai,
1 skiltelė -
Druska, salierų,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska, salierų
-
Varškė, liesa,
500 gramų -
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su druska ir muskatu. Nuluptus svogūnus ir nuplautas bei nuluptas bulves smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su kiaušinių plakiniu, suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus aliejaus, įkrėsti tešlos, išlyginti paviršių ir kepti. Kai sklindis šiek tiek apkeps, apversti ir kepti, kol gražiai pagels.
Padažą paruošti iš anksto. Laiškinius česnakus smulkiai sukapoti. Česnaką nulupti, perpjauti pusiau, apibarstyti druska, sugrūsti ir suberti į padažą. Pagardinti druska ir pipirais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
ipolitas
2011-01-28 16:05
kur dėti varške
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
