Į pieną suberkite cukrų, žiupsnelį druskos, kepimo miltelius ir miltus. Viską gerai išplakite. Smulkiais kubeliais supjaustykite obuolį ir įmaišykite į tešlą.
Tešlą palaikykite 15-20 minučių.
Kepkite blynus įkaitintoje keptuvėje. Apkepkite kiekvieną blyno pusę, kol gražiai pagels (kiekvieną pusę kepkite šiek tiek daugiau nei 1 minutę).

Blynai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
0.5 litro | pienas |
šiek tiek | cukrus |
1 vienetas | obuoliai |
šiek tiek | druska |
8 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mieliniai sklindžiai
-
Kukurūzų miltų blynai
-
Blynai
-
Blynai be kiaušinių
-
Blynai „Širdelės“
-
Blynai be aliejaus
-
Jogurtiniai blynai
-
Blynai su bananais
-
Japoniški blynai
-
Mieliniai užgavėnių blynai
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Purūs blynai
-
Beliašas
-
Čekiški langošai
-
Mieliniai blyneliai
-
Lietiniai su lašiša
-
Mielinės tešlos blynai
-
Mieliniai greitučiai
-
Purūs blynai
-
Kefyriniai sklinžiai
Blynai su obuoliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
0.5 litro - Cukrus
-
Obuoliai,
1 vienetas - Druska
-
Kvietiniai miltai,
8 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į pieną suberkite cukrų, žiupsnelį druskos, kepimo miltelius ir miltus. Viską gerai išplakite. Smulkiais kubeliais supjaustykite obuolį ir įmaišykite į tešlą.
Tešlą palaikykite 15-20 minučių.
Kepkite blynus įkaitintoje keptuvėje. Apkepkite kiekvieną blyno pusę, kol gražiai pagels (kiekvieną pusę kepkite šiek tiek daugiau nei 1 minutę).
Reklama:
Komentarai (4)
-
Kakas
2013-02-09 11:57
:fuu: KAKA KAKA KAAAAKKKKKKAAAAA
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...