
Bulviniai blynai iš bulvių košės su faršu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo | bulvių |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
500 gramų | mėsa (malta (kokią mėgstat)) |
200 mililitrų | aliejaus ((kepimui)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves išverdame, nukošiame, sutriname (galime sumalti). Pagardiname prieskoniais ir vienu kiaušiniu, gerai išmaišome. Įmaišome krakmolą.
2.
Faršą pasiruošiam kaip kotletams (sumaišome su prieskoniais likusiu kiaušiniu, galima pridėti mėgstamų priedų).
3.
Formuojame kaip žemaičių blynus. Kepame gerai įkaitusiuose riebaluose (aliejaus turi būti tiek kad apsemtų pusę blyno). Kepam ant vidutinės ugnies, kad spėtų ir vidus iškepti.
4.
Pagardiname mėgstamais preidais kaip prie cepelinų ar tų pačių žemaičių. (grietinė, spirgučiai..).
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtų bulvių blynai
-
Bulvinė pica
-
Bulvių kotletai su porais
-
Bulviniai blynukai
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Bulvių ir cukinijų blynai
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Bulviniai blynai su sezamais
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Bulvių „Pampuškos“
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
Bulviniai blynai iš bulvių košės su faršu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
1.5 kilogramo -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Mėsa, malta (kokią mėgstat),
500 gramų -
Aliejus, (kepimui),
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išverdame, nukošiame, sutriname (galime sumalti). Pagardiname prieskoniais ir vienu kiaušiniu, gerai išmaišome. Įmaišome krakmolą.
Faršą pasiruošiam kaip kotletams (sumaišome su prieskoniais likusiu kiaušiniu, galima pridėti mėgstamų priedų).
Formuojame kaip žemaičių blynus. Kepame gerai įkaitusiuose riebaluose (aliejaus turi būti tiek kad apsemtų pusę blyno). Kepam ant vidutinės ugnies, kad spėtų ir vidus iškepti.
Pagardiname mėgstamais preidais kaip prie cepelinų ar tų pačių žemaičių. (grietinė, spirgučiai..).
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...