Bulviniai blynai iš bulvių košės su faršu
AUTORIUS:
Laura
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo bulvių
2 valgomieji šaukštai prieskoniai
2 vienetai kiaušiniai
3 valgomieji šaukštai krakmolas
500 gramų mėsa (malta (kokią mėgstat))
200 mililitrų aliejaus ((kepimui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves išverdame, nukošiame, sutriname (galime sumalti). Pagardiname prieskoniais ir vienu kiaušiniu, gerai išmaišome. Įmaišome krakmolą.
2.
Faršą pasiruošiam kaip kotletams (sumaišome su prieskoniais likusiu kiaušiniu, galima pridėti mėgstamų priedų).
3.
Formuojame kaip žemaičių blynus. Kepame gerai įkaitusiuose riebaluose (aliejaus turi būti tiek kad apsemtų pusę blyno). Kepam ant vidutinės ugnies, kad spėtų ir vidus iškepti.
4.
Pagardiname mėgstamais preidais kaip prie cepelinų ar tų pačių žemaičių. (grietinė, spirgučiai..).

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulviniai blynai iš bulvių košės su faršu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Bulves išverdame, nukošiame, sutriname (galime sumalti). Pagardiname prieskoniais ir vienu kiaušiniu, gerai išmaišome. Įmaišome krakmolą.

  2. Faršą pasiruošiam kaip kotletams (sumaišome su prieskoniais likusiu kiaušiniu, galima pridėti mėgstamų priedų).

  3. Formuojame kaip žemaičių blynus. Kepame gerai įkaitusiuose riebaluose (aliejaus turi būti tiek kad apsemtų pusę blyno). Kepam ant vidutinės ugnies, kad spėtų ir vidus iškepti.

  4. Pagardiname mėgstamais preidais kaip prie cepelinų ar tų pačių žemaičių. (grietinė, spirgučiai..).

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Laura
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų