
Kopūstų blynai su faršu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
100 gramų | mėsa (malta) |
300 gramų | kopūstai (šviežias) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Susmulkinkite kopūstą, jį užpilkite vandeniu ir troškinkite, kol kopūstas suminkštės. Likusį vandenį nupilkite, kopūstus nuvarvinkite. Kai kopūstai atvės, įmuškite kiaušinį, sudėkite faršą, miltus, prieskonius , druską, susmulkintą svogūną ir viską gerai išmaišykite. Šaukštu formuokite nedidelius blynelius ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tuno blyneliai
-
Brokolių blyneliai
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Žirnių blynai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Blyneliai su razinomis
-
Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
-
Vištienos blyneliai
-
Cukinijų blyneliai
-
Morkų blyneliai
-
Grikių blyneliai
-
Kopūstų blyneliai
-
Greiti kopūstų blyneliai
-
Cukinijų blyneliai
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Blynai iš ajerų
-
Pusrytiniai blyneliai
Kopūstų blynai su faršu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Mėsa, malta,
100 gramų -
Kopūstai, šviežias,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinkite kopūstą, jį užpilkite vandeniu ir troškinkite, kol kopūstas suminkštės. Likusį vandenį nupilkite, kopūstus nuvarvinkite. Kai kopūstai atvės, įmuškite kiaušinį, sudėkite faršą, miltus, prieskonius , druską, susmulkintą svogūną ir viską gerai išmaišykite. Šaukštu formuokite nedidelius blynelius ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Diana
2022-05-14 13:59
Aciubtikrai skanu
-
Rūta
2017-02-10 10:46
Labai skanus blyneliai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...