Kopūstų blynai su faršu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | druska |
| 100 gramų | mėsa (malta) |
| 300 gramų | kopūstai (šviežias) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Susmulkinkite kopūstą, jį užpilkite vandeniu ir troškinkite, kol kopūstas suminkštės. Likusį vandenį nupilkite, kopūstus nuvarvinkite. Kai kopūstai atvės, įmuškite kiaušinį, sudėkite faršą, miltus, prieskonius , druską, susmulkintą svogūną ir viską gerai išmaišykite. Šaukštu formuokite nedidelius blynelius ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su kopūstais
-
Morkų sklindžiai
-
Blynai su sojos faršu
-
Makaroninis su krabais
-
Cukinijų blyneliai
-
„Saulytė“
-
Blynai su morkomis
-
Grikių blynai
-
Šokoladiniai blynai
-
Blyneliai su baklažanais
-
Bananiniai blyneliai
-
Blynai
-
Cukinijų blyneliai
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Cukinijų blyneliai pusryčiams
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Grikių kepsneliai
-
Avižinių dribsnių blyneliai
-
Džiūvėsėlių blynai
Kopūstų blynai su faršu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Mėsa, malta,
100 gramų -
Kopūstai, šviežias,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinkite kopūstą, jį užpilkite vandeniu ir troškinkite, kol kopūstas suminkštės. Likusį vandenį nupilkite, kopūstus nuvarvinkite. Kai kopūstai atvės, įmuškite kiaušinį, sudėkite faršą, miltus, prieskonius , druską, susmulkintą svogūną ir viską gerai išmaišykite. Šaukštu formuokite nedidelius blynelius ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Diana
2022-05-14 13:59
Aciubtikrai skanu
-
Rūta
2017-02-10 10:46
Labai skanus blyneliai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
