Puiki kalėdinė dovana! Stiklainis, virvutė - atvirutė gavėjui.
Į stiklainį sluoksniais sudėkite visus produktus. Pirmiausia berkite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Tada cukraus ir avižinių dribsnių sluoksnį, o galiausiai – pagardus.
Nurodymai gavėjui ant atvirutės:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Išplakite 225 g sviesto ir 1 didelį kiaušinį, iki mišinys taps šviesus ir purus.
Suberkite stiklainio turinį ir išminkykite tešlą. Suformuokite tešlos kamuoliukus ir sudėkite juos ant kepimo popieriaus lengvai paspausdami. Kepkite 10–15 minučių ant vidurinės orkaitės lentynėlės arba kol pagels kraštai. Baigę padėkite ant grotelių ataušti.
Skanaus!
Sausainių mišinys stiklainyje
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 150 gramų | kvietiniai miltai | |
| 2.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai | |
| 2.5 arbatinio šaukštelio | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | |
| 225 gramai | „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“ | |
| 75 gramai | avižinių dribsnių | |
| Pagardui: | ||
| 30 gramų | uogos (mėlynės ir spanguolės (džiovintos)) | |
| 45 gramai | šokoladas (baltas) | |
| 45 gramai | šokoladas (juodas, kapotas) | |
| 30 gramų | razinos | |
| 1 arbatinis šaukštelis | cinamonas (maltas) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Apelsinų desertas
-
Juodųjų serbentų sausainiai
-
Tinginys tarp aguonų
-
Želė su vaisiais
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Kukurūzų torčiukas
-
Aronijų ir obuolių želė
-
Braškės su šokoladu
-
Mėtinė kivių želė su citrina
-
Šokoladiniai ir apelsininiai naminiai ledai
-
Mango pudingas
-
Apelsinų skonio skrudinti migdolai su prieskoniais
-
Želė desertas "Afrika"
-
Vasariškas tortas
-
Margutis
-
Bruknėmis įdarytos kriaušės
-
Velykė
-
Šokoladiniai saldainiai
-
Bananai šokolade
Sausainių mišinys stiklainyje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
2.5 arbatinio šaukštelio -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
2.5 arbatinio šaukštelio -
„Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ ,
225 gramai -
Avižiniai dribsniai,
75 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Uogos, mėlynės ir spanguolės (džiovintos),
30 gramų -
Šokoladas, baltas,
45 gramai -
Šokoladas, juodas, kapotas,
45 gramai -
Razinos,
30 gramų -
Cinamonas, maltas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puiki kalėdinė dovana! Stiklainis, virvutė - atvirutė gavėjui.
Į stiklainį sluoksniais sudėkite visus produktus. Pirmiausia berkite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Tada cukraus ir avižinių dribsnių sluoksnį, o galiausiai – pagardus.
Nurodymai gavėjui ant atvirutės:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Išplakite 225 g sviesto ir 1 didelį kiaušinį, iki mišinys taps šviesus ir purus.
Suberkite stiklainio turinį ir išminkykite tešlą. Suformuokite tešlos kamuoliukus ir sudėkite juos ant kepimo popieriaus lengvai paspausdami. Kepkite 10–15 minučių ant vidurinės orkaitės lentynėlės arba kol pagels kraštai. Baigę padėkite ant grotelių ataušti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
