150 gramų | kvietiniai miltai | |
2.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai | |
2.5 arbatinio šaukštelio | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | |
225 gramai | „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“ | |
75 gramai | avižinių dribsnių | |
Pagardui: | ||
30 gramų | uogos (mėlynės ir spanguolės (džiovintos)) | |
45 gramai | šokoladas (baltas) | |
45 gramai | šokoladas (juodas, kapotas) | |
30 gramų | razinos | |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas (maltas) |
Į stiklainį sluoksniais sudėkite visus produktus. Pirmiausia berkite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Tada cukraus ir avižinių dribsnių sluoksnį, o galiausiai – pagardus.
Nurodymai gavėjui ant atvirutės:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Išplakite 225 g sviesto ir 1 didelį kiaušinį, iki mišinys taps šviesus ir purus.
Suberkite stiklainio turinį ir išminkykite tešlą. Suformuokite tešlos kamuoliukus ir sudėkite juos ant kepimo popieriaus lengvai paspausdami. Kepkite 10–15 minučių ant vidurinės orkaitės lentynėlės arba kol pagels kraštai. Baigę padėkite ant grotelių ataušti.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Panna cotta su braškių sirupu
- Šokoladiniai bananai
- Gaivus varškės desertas su vaisiais
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
- Ledai ''Skanumėlis''
- Kriaušių desertai
- Pyragėliai einant į svečius
- Kefyro panna cotta
- Karamelinis sūrio pyragas
- Citrininis desertas
- Sausainiai "Riešutėliai" vaikystės skonis
- Raudonųjų serbentų fantazija
- Ledai su uogomis
- Zefyrai
- Bananai tešloje
- Saldus patiekalas
- Sausainių mišinys stiklainyje
- Desertas su sausais pusryčiais
- Varškės desertas
- Vaisių vėrinukai
Sausainių mišinys stiklainyje
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
2.5 arbatinio šaukštelio -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
2.5 arbatinio šaukštelio -
„Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ ,
225 gramai -
Avižiniai dribsniai,
75 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Uogos, mėlynės ir spanguolės (džiovintos),
30 gramų -
Šokoladas, baltas,
45 gramai -
Šokoladas, juodas, kapotas,
45 gramai -
Razinos,
30 gramų -
Cinamonas, maltas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Puiki kalėdinė dovana! Stiklainis, virvutė - atvirutė gavėjui.
Į stiklainį sluoksniais sudėkite visus produktus. Pirmiausia berkite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Tada cukraus ir avižinių dribsnių sluoksnį, o galiausiai – pagardus.
Nurodymai gavėjui ant atvirutės:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Išplakite 225 g sviesto ir 1 didelį kiaušinį, iki mišinys taps šviesus ir purus.
Suberkite stiklainio turinį ir išminkykite tešlą. Suformuokite tešlos kamuoliukus ir sudėkite juos ant kepimo popieriaus lengvai paspausdami. Kepkite 10–15 minučių ant vidurinės orkaitės lentynėlės arba kol pagels kraštai. Baigę padėkite ant grotelių ataušti.
Skanaus!