Puiki kalėdinė dovana! Stiklainis, virvutė - atvirutė gavėjui.
Į stiklainį sluoksniais sudėkite visus produktus. Pirmiausia berkite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Tada cukraus ir avižinių dribsnių sluoksnį, o galiausiai – pagardus.
Nurodymai gavėjui ant atvirutės:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Išplakite 225 g sviesto ir 1 didelį kiaušinį, iki mišinys taps šviesus ir purus.
Suberkite stiklainio turinį ir išminkykite tešlą. Suformuokite tešlos kamuoliukus ir sudėkite juos ant kepimo popieriaus lengvai paspausdami. Kepkite 10–15 minučių ant vidurinės orkaitės lentynėlės arba kol pagels kraštai. Baigę padėkite ant grotelių ataušti.
Skanaus!

Sausainių mišinys stiklainyje
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
150 gramų | kvietiniai miltai | |
2.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai | |
2.5 arbatinio šaukštelio | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | |
225 gramai | „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“ | |
75 gramai | avižinių dribsnių | |
Pagardui: | ||
30 gramų | uogos (mėlynės ir spanguolės (džiovintos)) | |
45 gramai | šokoladas (baltas) | |
45 gramai | šokoladas (juodas, kapotas) | |
30 gramų | razinos | |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
„Šokoladinis miškas“
-
Šokoladiniai bananai
-
Šokoladiniai irisai su riešutais
-
Arvydo varškės desertas
-
Vaisiniai ežiukai
-
Ryžių pudingas su vaisiais
-
Ledai su uogomis
-
Kefyro panna cotta
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Mangų - varškės želė desertas
-
Želė drebučiai apelsine
-
Persikinė želė
-
Dribsnių kokteilis
-
Raudonųjų serbentų fantazija
-
Vaisinis kremas
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
-
Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais
-
Karštas baltasis vynas
Sausainių mišinys stiklainyje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
2.5 arbatinio šaukštelio -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
2.5 arbatinio šaukštelio -
„Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ ,
225 gramai -
Avižiniai dribsniai,
75 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Uogos, mėlynės ir spanguolės (džiovintos),
30 gramų -
Šokoladas, baltas,
45 gramai -
Šokoladas, juodas, kapotas,
45 gramai -
Razinos,
30 gramų -
Cinamonas, maltas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puiki kalėdinė dovana! Stiklainis, virvutė - atvirutė gavėjui.
Į stiklainį sluoksniais sudėkite visus produktus. Pirmiausia berkite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Tada cukraus ir avižinių dribsnių sluoksnį, o galiausiai – pagardus.
Nurodymai gavėjui ant atvirutės:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Išplakite 225 g sviesto ir 1 didelį kiaušinį, iki mišinys taps šviesus ir purus.
Suberkite stiklainio turinį ir išminkykite tešlą. Suformuokite tešlos kamuoliukus ir sudėkite juos ant kepimo popieriaus lengvai paspausdami. Kepkite 10–15 minučių ant vidurinės orkaitės lentynėlės arba kol pagels kraštai. Baigę padėkite ant grotelių ataušti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...