Į nedidelį puodą sudėkite persikus, avietes, cukrų ir vandenį bei užvirkite.
Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
Jei norite, atšaldykite.
Patiekite su ledais.

Persikų desertas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | persikai |
2 stiklinės | aviečių |
0.75 stiklinės | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
šiek tiek | ledai (vaniliniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Želė "Trispalvė"
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Ledai su migdolais
-
„Baltosios gėlės“
-
Želė tortas
-
Želė drebučiai apelsine
-
Vaisinis kremas
-
Cake pops‘ai
-
Tinginys tarp aguonų
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Kaimiški ledai
-
Braškės su šokoladu
-
Kuskuso desertas
-
Varškės tortas
-
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Šokoladinis tortas
-
Viskio karamelė
Persikų desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Persikai,
2 stiklinės -
Avietės,
2 stiklinės -
Cukrus,
3/4 stiklinės -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Ledai, vaniliniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į nedidelį puodą sudėkite persikus, avietes, cukrų ir vandenį bei užvirkite.
Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
Jei norite, atšaldykite.
Patiekite su ledais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...