Į nedidelį puodą sudėkite persikus, avietes, cukrų ir vandenį bei užvirkite.
Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
Jei norite, atšaldykite.
Patiekite su ledais.
Persikų desertas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | persikai |
2 stiklinės | aviečių |
0.75 stiklinės | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
šiek tiek | ledai (vaniliniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrinų šerbetas
- Citrinų putėsiai
- Avokadų ir citrinų desertas
- Desertinė avižinė košė
- Žiemos skanumynas
- Vaisiniai ežiukai
- Kalėdiniai grybukai
- Melionų desertas
- Naminis natūralus jogurtas
- Grietinės želė su bananais
- Varškės desertas su vaisiais
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
- Želė desertas su maskarponės kremu
- Kukurūzų dribsnių lizdeliai
- Saldus užkandis
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Tortas "Grietinė"
- Varškės kremas su vaisiais
- Gardūs braškiniai ledai
Persikų desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Persikai,
2 stiklinės -
Avietės,
2 stiklinės -
Cukrus,
3/4 stiklinės -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Ledai, vaniliniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į nedidelį puodą sudėkite persikus, avietes, cukrų ir vandenį bei užvirkite.
Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
Jei norite, atšaldykite.
Patiekite su ledais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...