Į nedidelį puodą sudėkite persikus, avietes, cukrų ir vandenį bei užvirkite.
Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
Jei norite, atšaldykite.
Patiekite su ledais.

Persikų desertas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | persikai |
2 stiklinės | aviečių |
0.75 stiklinės | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
šiek tiek | ledai (vaniliniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės sufle su vaisiais
-
Labai skani braškių sriuba
-
Kavos ir ledų desertas
-
Kukurūzų skanėstas
-
Vaflių tortas
-
Šokoladiniai traškučiai
-
Aušros želė tortas
-
Arbūzų šerbetas
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Varškės desertas su persikais
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Degtinės ledai
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Viskio karamelė
-
Braškių putėsiai
-
Vaisiniai ežiukai
-
Žele desertas
-
Ledų ir bananų kokteilis
-
Varškės tortas
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
Persikų desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Persikai,
2 stiklinės -
Avietės,
2 stiklinės -
Cukrus,
3/4 stiklinės -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Ledai, vaniliniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į nedidelį puodą sudėkite persikus, avietes, cukrų ir vandenį bei užvirkite.
Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
Jei norite, atšaldykite.
Patiekite su ledais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...