Į nedidelį puodą sudėkite persikus, avietes, cukrų ir vandenį bei užvirkite.
Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
Jei norite, atšaldykite.
Patiekite su ledais.

Persikų desertas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | persikai |
2 stiklinės | aviečių |
0.75 stiklinės | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
šiek tiek | ledai (vaniliniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Desertinė varškė
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Vaflių tortas
-
Tinginys tarp aguonų
-
Želė drebučiai apelsine
-
Vaisių salotos
-
Varškės desertas
-
Citrininiai arbūzų ledukai
-
Paprastasis pudingas
-
Kukurūzų skanėstas
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Braškumėlis
-
Tortas su uogienės padažu
-
Tinginių - tinginys
-
Gaivus tortas
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Duonos putėsiai
-
Tortas "Grietinė"
-
Želė su vaisiais
Persikų desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Persikai,
2 stiklinės -
Avietės,
2 stiklinės -
Cukrus,
3/4 stiklinės -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Ledai, vaniliniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į nedidelį puodą sudėkite persikus, avietes, cukrų ir vandenį bei užvirkite.
Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
Jei norite, atšaldykite.
Patiekite su ledais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...