Į nedidelį puodą sudėkite persikus, avietes, cukrų ir vandenį bei užvirkite.
Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
Jei norite, atšaldykite.
Patiekite su ledais.

Persikų desertas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | persikai |
2 stiklinės | aviečių |
0.75 stiklinės | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
šiek tiek | ledai (vaniliniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Uogų jogurtas
-
Varškės sūris su žele
-
Gaivus tortas
-
Margutis
-
Grietinės želė su bananais
-
Biramisu
-
Vaisiniai saldainiai
-
Braškių grietinėlė
-
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
-
Sveikas vaisių desertas
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Citrinos drebučiai
-
Varškės desertas
-
Desertinė varškė
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Vaisiai drebučiuose
Persikų desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Persikai,
2 stiklinės -
Avietės,
2 stiklinės -
Cukrus,
3/4 stiklinės -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Ledai, vaniliniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į nedidelį puodą sudėkite persikus, avietes, cukrų ir vandenį bei užvirkite.
Sumažinkite ugnį ir troškinkite 5 minutes.
Jei norite, atšaldykite.
Patiekite su ledais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...