Kondensuotą pieną supilame į indą plakimui. Suberiame miltinį cukrų. Nuolat plakdami po vieną įmušame trynius ir plona srovele supilame degtinę.
Šią masę supilame į stiklainį ir parą laikome šaltai.
Sutirštėjusius ledus šaukštu dedame į porcijinius indelius, puošiame plaktos grietinėlės bokšteliais, konservuotų persikų skiltelėmis ir kokoso drožlėmis.
Degtinės ledai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | degtinė |
| 1 stiklinė | cukrus (miltinis) |
| 200 mililitrų | kondensuotas pienas |
| 10 vienetų | kiaušiniai (tryniai) |
| 200 gramų | grietinėlės, 35% |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus (miltinis) |
| 1 vienetas | persikai (konservuoti) |
| 4 valgomieji šaukštai | kokosas (drožlės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariškas tortas
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Vasariškas želė desertas
-
Braškės su šokoladu
-
Tortas "Grietinė"
-
Tiramisu su plikytais sausainiais
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Degtinės ledai
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Sausainių gardėsis su varške
-
Dribsniai su vaisiais
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
Obuoliai šokolade
-
Šokoladiniai bananai
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Mėlynių ledai
-
Uogienės putėsiai
-
Vafliai su karamele
Degtinės ledai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Degtinė,
1 stiklinė -
Cukrus, miltinis,
1 stiklinė -
Kondensuotas pienas,
200 mililitrų -
Kiaušiniai, tryniai,
10 vienetų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Cukrus, miltinis,
2 valgomieji šaukštai -
Persikai, konservuoti,
1 vienetas -
Kokosas, drožlės,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kondensuotą pieną supilame į indą plakimui. Suberiame miltinį cukrų. Nuolat plakdami po vieną įmušame trynius ir plona srovele supilame degtinę.
Šią masę supilame į stiklainį ir parą laikome šaltai.
Sutirštėjusius ledus šaukštu dedame į porcijinius indelius, puošiame plaktos grietinėlės bokšteliais, konservuotų persikų skiltelėmis ir kokoso drožlėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Ania
2015-08-18 10:39
Viskas gerai,bet degtine reiketu pakeisti kuo nors kitu ingridijentu
-
......
2011-04-27 13:42
hmmmmmmm :-D :-D niekaip nesuprantu kam ta dektine... neben tik suaugusiems sie ledai :-( nes vaikai pavalge apsvaige paliktu :-D :-D
-
saldainiai
2011-04-26 11:20
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :super: :-p :-p :-( ;-) :bloga: %-) %-) %-) %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
