Avokadų ir citrinų desertas
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 1 vienetas | avokadų | |
| 1 vienetas | citrinos | |
| 100 gramų | cukraus pudra | |
| Papuošimui: | ||
| 100 mililitrų | sirupas | |
| šiek tiek | cukrus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Avokadą perpjauti,išimti kauliuką ir išskobti minkštimą.Į smulkintuvą sudėti avokdą ir supilti iš citrinos išspaustas sultis,viską sutrinti iki vientisumo.
2.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra.Plaktą grietinėlę atsargiai sumaišome su avokado tyrele. Deserto taureles galima papuošti sirupu ir cukrumi (taurelę pamirkome į sirupą,o paskui į cukrų). Sudedame desertą ir atšaldome.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Arbūzų šerbetas
-
Mėlynių ledai
-
Varškės sūris su žele
-
Bananai šokolade
-
Jogurtinis pudingas
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Baltasis tinginys
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Avietinė pasaka
-
Citrininis tiramisu
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Naminiai ledai
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Želiniai kiaušinukai
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Obuoliai šokolade
-
Naminis natūralus jogurtas
Avokadų ir citrinų desertas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avokadai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sirupas,
100 mililitrų - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadą perpjauti,išimti kauliuką ir išskobti minkštimą.Į smulkintuvą sudėti avokdą ir supilti iš citrinos išspaustas sultis,viską sutrinti iki vientisumo.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra.Plaktą grietinėlę atsargiai sumaišome su avokado tyrele. Deserto taureles galima papuošti sirupu ir cukrumi (taurelę pamirkome į sirupą,o paskui į cukrų). Sudedame desertą ir atšaldome.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai