400 gramų | varškė |
500 gramų | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
40 gramų | želatina |
1 valgomasis šaukštas | kakava (milteliai) |
100 mililitrų | pienas |
150 gramų | sausainiai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Želė desertas su maskarponės kremu
- Gaivus kokosinis desertas
- Varškės kremas su vaisiais
- Šokoladiniai kavos ledai
- Naminis natūralus jogurtas
- Vasariški pusryčiai
- Melionų desertas
- Tiramisu
- Aušros želė tortas
- Varškės ledai
- Šokoladiniai traškučiai
- Tiramisu su plikytais sausainiais
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Žiemos skanumynas
- Saldainiai "Saldi fantazija"
- Desertinė avižinė košė
- Biramisu
- Braškinis tiramisu
- Naminiai ledai
- Rabarbarų drebučiai
Margas varškės desertas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
400 gramų -
Grietinė,
500 gramų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Želatina,
40 gramų -
Kakava, milteliai,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
100 mililitrų -
Sausainiai,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Želatiną suberkite į stiklinę ir užpilkite 2 šaukštus vandens bei palikite 20 minučių. Tada supilkite pieną ir kaitinkite, nuolat maišant, kol želatina ištirps.
Sumaišykite grietinę, varškę, cukrų, supilkite atvėsintą pieną ir išplakite.
Gautą varškės masę paskirstykite į tris dalis. Į vieną dalį sudėkite sulaužytus sausainius, kitą dalį sumaišykite su kakava.
Dubenėlį išklokite maistine plėvele ir šaukštu dėkite skirtingas mases.
Desertą padėkite į šaldytuvą sustingti.
Komentarai (4)
-
Vida
2014-03-11 07:09
Kas cia per gluse siuntineja netikrus receptus ,paraso juokingai griuk negyvas,nemoka daryt ir talpina