
Obuoliai su riešutais
INGREDIENTAI:
5 vienetai | obuoliai |
2 stiklinės | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
šiek tiek | lazdyno riešutai (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupti obuoliai, išėmus sėklalizdžius, išverdami parūgštintame vandenyje, sudedami į pusdubenį, užpilami su miltiniu cukrumi išplakta grietinėle ir apibarstomi kapotais riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai ledai
-
Konjako desertas
-
Želė su trešnemis ir persikais
-
Vaisinė želė
-
Varškės rutuliukai „Raffaello“
-
3D gėlės želėje
-
Desertinė varškė
-
Vaisinis kremas
-
Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
-
Varškės spurgos
-
Mėgstamiausias šeimos desertas
-
Želė drebučiai apelsine
-
Tinginys
-
Braškumėlis
-
Uogų desertas
-
„Baltosios gėlės“
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais
Obuoliai su riešutais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai,
5 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
2 stiklinės -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas - Lazdyno riešutai, smulkinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti obuoliai, išėmus sėklalizdžius, išverdami parūgštintame vandenyje, sudedami į pusdubenį, užpilami su miltiniu cukrumi išplakta grietinėle ir apibarstomi kapotais riešutais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...