Nulupame ir supjaustome griežinėliais morkas. Salierus, svogūnus ir česnakus supjaustyti reikia smulkiai. Viską pakepinkite ant sviesto 3 minutes.
Sudedame brokolius į puodą. Užpilame vandeniu, kad apsemtų, bet ne daugiau. Po to supilame 400 ml pieno, sudedame pakepintas daržoves, prieskonių ir verdame apie 15 minučių.
100 ml pieno pakepiname miltus ir supilame į sriubą. Viską išmaišome ir verdame dar 7-10 min.
Skanaus:)
Sriuba su morkomis ir brokoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 2 vienetai | morkos |
| 35 gramai | salierai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | česnakas (Skiltelėmis) |
| 500 gramų | brokoliai |
| 500 mililitrų | pienas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| šiek tiek | čiobreliai (džiovinti) |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 30 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananų sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Juka
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Sriuba "Čili"
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Pupelių sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Greitoji sriubukė
-
Balinta sriuba
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
-
Raugintų kopūstų sultinys
Sriuba su morkomis ir brokoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
2 vienetai -
Salierai,
35 gramai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, Skiltelėmis,
1 vienetas -
Brokoliai,
500 gramų -
Pienas,
500 mililitrų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Čiobreliai, džiovinti
- Juodieji pipirai, malti
-
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupame ir supjaustome griežinėliais morkas. Salierus, svogūnus ir česnakus supjaustyti reikia smulkiai. Viską pakepinkite ant sviesto 3 minutes.
Sudedame brokolius į puodą. Užpilame vandeniu, kad apsemtų, bet ne daugiau. Po to supilame 400 ml pieno, sudedame pakepintas daržoves, prieskonių ir verdame apie 15 minučių.
100 ml pieno pakepiname miltus ir supilame į sriubą. Viską išmaišome ir verdame dar 7-10 min.
Skanaus:)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
