Kiauliena drebučiuose
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | prieskoniai |
| 50 gramų | druska |
| 1 kilogramas | kiauliena |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulienos gabalą ištepkite druska ir palaikykite kambario temperatūroje 1 val. Po to mėsą sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, įdėkite prieskonių ir virkite 1 val. Išvirusią mėsą supjaustykite norimais gabalais, sudėkite į stiklainius, užpilkite perkoštu sultiniu. Stiklainius sustatykite į verdantį vandens puodą ir pridenkite dangteliais. Taip kaitinkite 40 minučių (jei stiklainiai 0,5L). Tuomet užsukite dangtelius, apverskite ir leiskite atšalti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Sveikas lečo be acto
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Pomidorai savo sultyse
-
Agurkų mišrainė
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Rauginti agurkai
-
Erškėtrožių uogienė
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Sūdytos rūgštynės
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Rūgštynės žiemai
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Konservuoti žirneliai
-
Konservuoti aguročiai
-
Paprikia su medum
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Marinuoti agurkai
Kiauliena drebučiuose
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Druska,
50 gramų -
Kiauliena,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos gabalą ištepkite druska ir palaikykite kambario temperatūroje 1 val. Po to mėsą sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, įdėkite prieskonių ir virkite 1 val. Išvirusią mėsą supjaustykite norimais gabalais, sudėkite į stiklainius, užpilkite perkoštu sultiniu. Stiklainius sustatykite į verdantį vandens puodą ir pridenkite dangteliais. Taip kaitinkite 40 minučių (jei stiklainiai 0,5L). Tuomet užsukite dangtelius, apverskite ir leiskite atšalti.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Aura
2012-08-16 20:24
Gal jau kas darete ir galite pasakyti ar tikrai laikosi? :-)
-
ineta200
2011-07-16 21:18
kokia mesa turi :-| buti, file ar sprandine :-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
