šiek tiek | prieskoniai |
50 gramų | druska |
1 kilogramas | kiauliena |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Marinuoti burokeliai
- Marinuotos šparaginės pupelės
- Pomidorai su želatina
- Sūdytos žaliuokės
- Marinuoti agurkai
- Konservuotos rūgštynės
- Pomidorų ir čili padažas
- Cukinijos žiemai
- Marinuoti grybai žiemai
- Marinuoti agurkai
- Konservuoti grybai
- Aštrios krevetės grilyje
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Konservuoti kopūstai
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Baklažanų ikrai žiemai
- Sūdytos rūgštynės
- Grybai svieste
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
Kiauliena drebučiuose
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Druska,
50 gramų -
Kiauliena,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos gabalą ištepkite druska ir palaikykite kambario temperatūroje 1 val. Po to mėsą sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, įdėkite prieskonių ir virkite 1 val. Išvirusią mėsą supjaustykite norimais gabalais, sudėkite į stiklainius, užpilkite perkoštu sultiniu. Stiklainius sustatykite į verdantį vandens puodą ir pridenkite dangteliais. Taip kaitinkite 40 minučių (jei stiklainiai 0,5L). Tuomet užsukite dangtelius, apverskite ir leiskite atšalti.
Komentarai (4)
-
Aura
2012-08-16 20:24
Gal jau kas darete ir galite pasakyti ar tikrai laikosi? :-)
-
ineta200
2011-07-16 21:18
kokia mesa turi :-| buti, file ar sprandine :-(