
Pyragas su sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
0.7 stiklinės | pienas |
0.5 stiklinės | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš sviesto, miltų ir pieno paruošiamas padažas. Į jį suberiamas sūris, įpilama druskos ir pipirų. Masė atvėsinama ir atsargiai sumaišoma su atskirai išsuktais tryniais bei išplaktais baltymais. Paruošta tešla sukrečiama į sviestu išteptą formą. Pyragas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje arba garo vonioje 25 min. Masei visiškai sukepus, ugnis išjungiama, o pyragas orkaitėje palaikomas dar 10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Draugystės pyragas su varške ir obuoliais
-
Ramunės obuolių pyragas
-
Vyniotinis su obuoliene
-
Šokoladinis obuolių pyragas
-
Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
-
Vaisių tortas
-
Žuvies pyragas
-
Plokštainis su abrikosais ir varške
-
Obuolių pyragas prie ledų
-
Šventinis keksas
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Purus obuolių pyragas
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Sūrio desertas
-
Kalėdinis pyragas (gaminti prieš 10 dienų iki Kalėdų)
-
Gardusis Kuršėnų vyniotinis
-
Pyragas su obuoliais ir spanguoliene
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Obuolių pyragas
Pyragas su sūriu
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
7/10 stiklinės -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš sviesto, miltų ir pieno paruošiamas padažas. Į jį suberiamas sūris, įpilama druskos ir pipirų. Masė atvėsinama ir atsargiai sumaišoma su atskirai išsuktais tryniais bei išplaktais baltymais. Paruošta tešla sukrečiama į sviestu išteptą formą. Pyragas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje arba garo vonioje 25 min. Masei visiškai sukepus, ugnis išjungiama, o pyragas orkaitėje palaikomas dar 10 min.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Tiesa
2010-09-15 11:06
bl&t toks s%das nu n# raudonpirste tu bl_t. Parodik liuksa sau bl#t. bjaurybe :-)
-
jurga
2010-02-25 12:33
:super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...