1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
0.7 stiklinės | pienas |
0.5 stiklinės | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Firminis mamos persikų pyragas
- Švelnus pyragas
- Saldutis vyniotinis
- Slyvų pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
- Močiutės pyragas kitaip
- Trupininis pyragas
- Minkštutėlė mielinė pynė
- Obuolių pyragas be tešlos
- Pyragas "Magdė"
- Pyragas "Karpatai"
- Vyniotinis su obuoliene
- Trupininis pyragas ,,Ubagas''
- Šokoladinis cukinijų pyragas
- Kisieliaus keksas
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Obuolių pyragas
- Vaflinis pyragas
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Keksas "C"
Pyragas su sūriu
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
7/10 stiklinės -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš sviesto, miltų ir pieno paruošiamas padažas. Į jį suberiamas sūris, įpilama druskos ir pipirų. Masė atvėsinama ir atsargiai sumaišoma su atskirai išsuktais tryniais bei išplaktais baltymais. Paruošta tešla sukrečiama į sviestu išteptą formą. Pyragas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje arba garo vonioje 25 min. Masei visiškai sukepus, ugnis išjungiama, o pyragas orkaitėje palaikomas dar 10 min.
Komentarai (7)
-
Tiesa
2010-09-15 11:06
bl&t toks s%das nu n# raudonpirste tu bl_t. Parodik liuksa sau bl#t. bjaurybe :-)
-
jurga
2010-02-25 12:33
:super: