1 vienetas | svogūnai |
2 stiklinės | grybai (džiovinti) |
1 skiltelė | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
2 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
20 vienetų | bulvių (virtos) |
3 vienetai | bulvių (virtos) |
Iš šios masės formuojame kukulius, įspaudžiame juose duobutes ir verdame pasūdytame vandenyje.
Padažui su sviestu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną bei išmirkytus ir išvirtus grybus. Suberiame miltus ir nuolat maišydami po truputį supilame pieną. Padažą paskaniname pipirais, muskatais ir česnaku.
Padažą patiekiame atskirai arba užpiltą ant kukulių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vėdarai
- Raganos kepsniukas
- Virtos bulvės su sviestu
- Bulviniai zrazai su jautiena
- Bulviniai bokšteliai
- Bulvių košė su "lepeškom"
- Bulvės su grietine ir sūriu
- Keptos bulvės su grybais
- Įdarytos bulvės
- Bulviniai vėdarai
- Sūrio kroketai
- Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
- Tarkuotų bulvių blynai
- Keptos česnakinės bulvės
- Blyninės picos iš bulvių
- Musak
- Itališkai pagamintos bulvės
- Su žalumynais keptos šviežios bulvės
- Bulviniai blynai su lašiša
- Švilpikai
Bulvių kukuliai grybų padaže
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
2 stiklinės -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
100 gramų -
Pienas,
2 stiklinės - Druska
- Kvapieji pipirai
- Muskatas
-
Bulvės, virtos,
20 vienetų -
Bulvės, virtos,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žalias bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame. Virtas bulves sumalame mėsmale ir suminkome su pasūdytomis tarkuotomis bulvėmis.
Iš šios masės formuojame kukulius, įspaudžiame juose duobutes ir verdame pasūdytame vandenyje.
Padažui su sviestu pakepame kubeliais supjaustytą svogūną bei išmirkytus ir išvirtus grybus. Suberiame miltus ir nuolat maišydami po truputį supilame pieną. Padažą paskaniname pipirais, muskatais ir česnaku.
Padažą patiekiame atskirai arba užpiltą ant kukulių.
Komentarai (3)
-
Birutė
2016-12-29 17:22
O tai kiek žalių bulvių sutarkuoti?
-
Emilija
2010-07-28 14:22
Perskaičius, susidaro labai skanus vaizdas ;]]] reiks pabandyti pasidaryti :))
Aąiū už receptuką ;-) :super: