Šviežias bulves gerai nušveisti šepečiu , perpjauti išilgai į 3 - 4 dalis ir sudėti į verdantį pasūdytą vandenį. Virti, kol bulvės suminkštės. Tada įkaitinti aliejų ir į jį sudėti apkepti nuvarvintas bulves. Apkeptas iki auksinės spalvos bulvytes sudėti į lėkštę ir pabarstyti pipirais.
Skanaus.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Skaniosios bulvytės
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
šiek tiek | bulvių (šviežios, didelės) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Mėsos apkepas
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Baltarusiški bulviniai
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Su žalumynais keptos šviežios bulvės
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Virtų bulvių blynai
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Bulvių vėdarai
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Įdarytos bulvės
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Norvegiški bulviniai blynai
Skaniosios bulvytės
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
- Bulvės, šviežios, didelės
- Aliejus
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias bulves gerai nušveisti šepečiu , perpjauti išilgai į 3 - 4 dalis ir sudėti į verdantį pasūdytą vandenį. Virti, kol bulvės suminkštės. Tada įkaitinti aliejų ir į jį sudėti apkepti nuvarvintas bulves. Apkeptas iki auksinės spalvos bulvytes sudėti į lėkštę ir pabarstyti pipirais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Karolina
2015-11-02 13:43
Būtinos šviežios bulvės?
-
Gerda
2015-09-17 02:58
Dažnokai pasidarau, labai skanu :>>>
-
Gabrielė
2015-08-07 12:16
Visiems patiko,labai skanu. Būtinai kartosiu :)
-
julita
2014-11-15 16:24
Labai skanos bulvytes lb patiko kartosu dar kada :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...