
Čekiški bulviniai blynai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.25 stiklinės | pienas |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 skiltelė | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuskuskite bulves ir sutarkuokite: dalį smulkia, dalį stambia trintuve. Įkaitinkite pieną. Nupilkite skystį nuo bulvių ir sudėkite jas į didelį dubenį. Užpilkite verdančiu pienu ir gerai išmaišykite. Susmulkinkite česnaką ir sudėkite į gautą mišinį. Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite. Turėtų būti gana tirštas mišinys. Įpilkite pieno, jei jis per tirštas, įberkite miltų - jei per skystas. Įkaitinkite aliejų keptuvėje. Formuokite didelius blynus apie 1 cm storio ir 17-18 cm skersmens. Kepkite iki auksinės spalvos. Leiskite aliejui nuvarvėti ant popierinių rankšluosčių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arkliukas "alia Žemaitis"
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Baltarusiški bulviniai
-
Sklindžiai su spirgais
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Pyragas su bulvėmis
-
Mėsos apkepas
-
Švediški bulviniai blynai
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Kugelis kaimiškai
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Bulvių kotletai
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Čanachai su čiobreliais
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
Čekiški bulviniai blynai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
1/4 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
Gaminimo eiga:
Nuskuskite bulves ir sutarkuokite: dalį smulkia, dalį stambia trintuve. Įkaitinkite pieną. Nupilkite skystį nuo bulvių ir sudėkite jas į didelį dubenį. Užpilkite verdančiu pienu ir gerai išmaišykite. Susmulkinkite česnaką ir sudėkite į gautą mišinį. Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite. Turėtų būti gana tirštas mišinys. Įpilkite pieno, jei jis per tirštas, įberkite miltų - jei per skystas. Įkaitinkite aliejų keptuvėje. Formuokite didelius blynus apie 1 cm storio ir 17-18 cm skersmens. Kepkite iki auksinės spalvos. Leiskite aliejui nuvarvėti ant popierinių rankšluosčių.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Rita
2017-10-11 21:12
Super skanus
-
Ruta
2015-10-01 12:18
Čekai i šiuos blynus dar beria mairuno prieskonio...bet musu lietuviški bulviniai blynai daug skanesni (y) :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...