Pyragas "Apelsinas"
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 320 gramų | miltai |
| 250 gramų | moliūgai |
| 200 | cukrus |
| 100 mililitrų | aliejaus |
| 3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 1 valgomasis šaukštas | apelsinų (žievelė) |
| 75 gramai | abrikosų (džiovinti) |
| 75 gramai | citrinos (džiovintos) |
| 60 gramų | migdolai |
| 1 arbatinis šaukštelis | soda |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Moliūgo minkštimą sutrinkite trintuvu iki tyrelės.Aliejų išplakite su cukrumi,įmaišykite moliūgo tyrę,citrinų sultis,apelsino žievelę,sodą ir vanilę,išmaišykite.Tada suberkite persijotus miltus. Į tešlą įmaišykite džiovintus vaisius ir riešutus. Formą išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą. Kepti 170°C temp. orkaitėje apie 50 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiukai-pumpačiukai
-
Rūtos eglutės
-
Trupiniuotis su slyvomis
-
Apelsininiai sausainiukai
-
Paukštienos pyragas šventiniam stalui
-
Sausainiai su šokoladu
-
Vyniotinis su margu įdaru
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Mini raguoliai
-
Lukos želė tortas
-
Medaus tortukas
-
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
-
Naminė balta duona
-
Meškiukas su siurprizu
-
Mėlynių pyragas
-
Graikų pyragas
-
Plikyta duonelė "Mariaus"
-
Manų kruopų keksas
-
Arbūzų tortas
Pyragas "Apelsinas"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
320 gramų -
Moliūgai,
250 gramų -
Cukrus,
200 -
Aliejus,
100 mililitrų -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Apelsinai, žievelė,
1 valgomasis šaukštas -
Abrikosai, džiovinti,
75 gramai -
Citrinos, džiovintos,
75 gramai -
Migdolai,
60 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgo minkštimą sutrinkite trintuvu iki tyrelės.Aliejų išplakite su cukrumi,įmaišykite moliūgo tyrę,citrinų sultis,apelsino žievelę,sodą ir vanilę,išmaišykite.Tada suberkite persijotus miltus. Į tešlą įmaišykite džiovintus vaisius ir riešutus. Formą išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą. Kepti 170°C temp. orkaitėje apie 50 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai