
Pyragas "Apelsinas"
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
320 gramų | miltai |
250 gramų | moliūgai |
200 | cukrus |
100 mililitrų | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | apelsinų (žievelė) |
75 gramai | abrikosų (džiovinti) |
75 gramai | citrinos (džiovintos) |
60 gramų | migdolai |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Moliūgo minkštimą sutrinkite trintuvu iki tyrelės.Aliejų išplakite su cukrumi,įmaišykite moliūgo tyrę,citrinų sultis,apelsino žievelę,sodą ir vanilę,išmaišykite.Tada suberkite persijotus miltus. Į tešlą įmaišykite džiovintus vaisius ir riešutus. Formą išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą. Kepti 170°C temp. orkaitėje apie 50 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Napoleono pyragaičiai
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Arbatiniai sausainiai
-
Bandelės su cinamonu
-
Kepenėlių duona
-
Naminis lavašas
-
Graikinių riešutų pyragas
-
Avižiniai sausainiai
-
Paukščiukai
-
Mielinės bandelės su kokoso įdaru
-
Duona su svogūnais, džiovintais pomidorais ir čiobreliais
-
Vengriški pyragėliai
-
Morenginis tortas su žemės riešutais
-
Karamelinės lazdelės
-
Vafliai su kiviais
-
Bandelės su įdaru
-
Pica su grybais
-
Vaflinis pyragas
-
Bandelės su cinamonu
-
Bandelės su obuoliais pabarstyta cinamonu
Pyragas "Apelsinas"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
320 gramų -
Moliūgai,
250 gramų -
Cukrus,
200 -
Aliejus,
100 mililitrų -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Apelsinai, žievelė,
1 valgomasis šaukštas -
Abrikosai, džiovinti,
75 gramai -
Citrinos, džiovintos,
75 gramai -
Migdolai,
60 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgo minkštimą sutrinkite trintuvu iki tyrelės.Aliejų išplakite su cukrumi,įmaišykite moliūgo tyrę,citrinų sultis,apelsino žievelę,sodą ir vanilę,išmaišykite.Tada suberkite persijotus miltus. Į tešlą įmaišykite džiovintus vaisius ir riešutus. Formą išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą. Kepti 170°C temp. orkaitėje apie 50 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai