Mini čeburekai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| Tešlai: | ||
| 1 stiklinė | kefyras | |
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
| šiek tiek | miltai | |
| šiek tiek | druska | |
| Įdarui: | ||
| 500 gramų | mėsa ((kiaulienos ir jautienos faršas)) | |
| 2 vienetai | svogūnai | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | pipirai | |
| Kepimui: | ||
| šiek tiek | aliejaus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sumaišyti kefyrą, kiaušinį bei druską. Po truputį dėti miltų, kol tešla nelips prie rankų (turi gautis gana standi tešla).
2.
Įdarui į faršą pridėti smulkiai supjaustytus svogūnus (galima net gi pertrinti per mėsmalę). Pridėti druskos, pipirų.
3.
Tešlą iškočioti. Išpjaustyti ovalus ir į kiekvieno vidurį pridėti faršo. Gerai sulipdyti. Kepti keptuvėje su daug aliejumi iš abiejų pusių kol neparuduos. Dėti ant servetėlių, kad sugertų aliejaus perteklius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragėliai su grybais ir mėsa
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Citrinų pudingas
-
Evos šokoladiniai keksiukai
-
Nykštukų pyragaičiai
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Pyragaičiai "Aebleskiver" su bananų įdaru
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Morkų pyragaičiai
-
Napoleono pyragaičiai
-
Varškiniai keksiukai
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Aguoniniai pyragėliai
-
Dribsnių keksiukai
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Baltijos pyragėliai
-
Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
Mini čeburekai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kefyras,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Miltai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mėsa, (kiaulienos ir jautienos faršas),
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti kefyrą, kiaušinį bei druską. Po truputį dėti miltų, kol tešla nelips prie rankų (turi gautis gana standi tešla).
Įdarui į faršą pridėti smulkiai supjaustytus svogūnus (galima net gi pertrinti per mėsmalę). Pridėti druskos, pipirų.
Tešlą iškočioti. Išpjaustyti ovalus ir į kiekvieno vidurį pridėti faršo. Gerai sulipdyti. Kepti keptuvėje su daug aliejumi iš abiejų pusių kol neparuduos. Dėti ant servetėlių, kad sugertų aliejaus perteklius.
Reklama:
Komentarai (5)
-
gele
2018-05-23 13:39
As juos verdu aliejuje.Dedu po to ant serveteliu.Neprisigeria riebalu.
-
gele
2018-05-23 13:37
Mums tokie patys skaniausi.Gaminu tik pagal si recepta pastaruosius keleta metu
-
Lina
2017-12-06 18:10
Kepiau, gavosi kieta tešla
-
rūta
2015-07-28 20:10
O jiems atšalus tešla nesukietėja?
-
aura
2014-12-30 23:57
as tokiuos irgi gaminau
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
