
Sausainiai su migdolais
Porcijų skaičius:
30
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
260 gramų | miltai |
230 gramų | sviestas |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | migdolai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sviestą sumaišyti su cukrumi iki vientisos masės. Tuomet suberti miltus su druska ir viską gerai išmaišyti. Suberti šiek tiek pasmulkintus migdolo riešutus ir išminkyti tešlą.
2.
Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve apie 1val.
3.
Atšaldytą tešlą iškočioti apie 0,5 cm storio sluoksniu ir išspausti norimo dydžio skritulius.
4.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
„Paršiukai“
-
Imbieriniai sausainukai
-
Apelsininiai keksiukai
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
-
Kokosiniai avižinių dribsnių sausainiukai
-
Sūrio sausainiai su alyvuogėmis
-
Kokosiniai sausainiai
-
Vaikystės skarelės
-
Meduoliai
-
Sausainiai "Vamzdeliai" per 15 minučių
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Barankėlės
-
Mėlynių žvaigždutės
-
KŪČIUKAI
-
Baltijos pyragėliai
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Songoko sausainiai
-
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
-
Kalėdiniai sausainiai
Sausainiai su migdolais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 30
-
Miltai,
260 gramų -
Sviestas,
230 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Migdolai,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą sumaišyti su cukrumi iki vientisos masės. Tuomet suberti miltus su druska ir viską gerai išmaišyti. Suberti šiek tiek pasmulkintus migdolo riešutus ir išminkyti tešlą.
Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve apie 1val.
Atšaldytą tešlą iškočioti apie 0,5 cm storio sluoksniu ir išspausti norimo dydžio skritulius.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...