Sausainiai su migdolais
Porcijų skaičius:
30
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
| 260 gramų | miltai |
| 230 gramų | sviestas |
| 150 gramų | cukrus |
| 100 gramų | migdolai |
| 1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sviestą sumaišyti su cukrumi iki vientisos masės. Tuomet suberti miltus su druska ir viską gerai išmaišyti. Suberti šiek tiek pasmulkintus migdolo riešutus ir išminkyti tešlą.
2.
Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve apie 1val.
3.
Atšaldytą tešlą iškočioti apie 0,5 cm storio sluoksniu ir išspausti norimo dydžio skritulius.
4.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprastuoliai sausainukai
-
Imbieriniai sausainiai
-
Traškūs šokoladiniai sausainiai
-
Lapeliai su įdaru
-
Biskočiai
-
Sausainiai "Riešutiniai"
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Mini raguoliai
-
Sausainiai su šokolado gabaliukais
-
Florentinai su kondensuotu pienu ir kukurūzų dribsniais
-
Kepta eglutė
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Imbierinės žvaigždės
-
Voveraitės
-
Šventiniai sausainiai
-
Trys muškietininkai - sausainiukai
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Sausainiai "Sveikuoliukai"
-
Kokosiniai sausainiai
Sausainiai su migdolais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 30
-
Miltai,
260 gramų -
Sviestas,
230 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Migdolai,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą sumaišyti su cukrumi iki vientisos masės. Tuomet suberti miltus su druska ir viską gerai išmaišyti. Suberti šiek tiek pasmulkintus migdolo riešutus ir išminkyti tešlą.
Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve apie 1val.
Atšaldytą tešlą iškočioti apie 0,5 cm storio sluoksniu ir išspausti norimo dydžio skritulius.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
