Sausainiai su migdolais
Porcijų skaičius:
30
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
| 260 gramų | miltai |
| 230 gramų | sviestas |
| 150 gramų | cukrus |
| 100 gramų | migdolai |
| 1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sviestą sumaišyti su cukrumi iki vientisos masės. Tuomet suberti miltus su druska ir viską gerai išmaišyti. Suberti šiek tiek pasmulkintus migdolo riešutus ir išminkyti tešlą.
2.
Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve apie 1val.
3.
Atšaldytą tešlą iškočioti apie 0,5 cm storio sluoksniu ir išspausti norimo dydžio skritulius.
4.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
-
Alaus sausainiai
-
Cinamoniniai sausainiai
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
-
Sausainiai su uogiene
-
Kūčiukai (šlyžikai)
-
Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
-
Graikinių riešutų sausainiai
-
Susuktukai su moliūgu
-
Rudeniniai grybukai
-
Žiemos skanumynas
-
Bananiniai sausainiai
-
Rūtos eglutės
-
Mielieji šuniukai
-
Sausainiai "paršiukai"
-
Sausainiai su muskato riešutu
-
Migdolų nuga
-
Burnoje tirpstantys morengai
-
Riešutinės širdelės
Sausainiai su migdolais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 30
-
Miltai,
260 gramų -
Sviestas,
230 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Migdolai,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą sumaišyti su cukrumi iki vientisos masės. Tuomet suberti miltus su druska ir viską gerai išmaišyti. Suberti šiek tiek pasmulkintus migdolo riešutus ir išminkyti tešlą.
Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve apie 1val.
Atšaldytą tešlą iškočioti apie 0,5 cm storio sluoksniu ir išspausti norimo dydžio skritulius.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
