5 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | sviestas |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
200 gramų | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
100 gramų | pieniško šokolado (baltas) |
100 gramų | juodojo šokolado |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladinės tūtelės
- Belgiški mieliniai vafliai
- Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
- Vaflinis pyragas
- Vafliniai krepšeliai
- Vaflis
- Vaflių tortas "Greitukas"
- Pertepti karameliai vafliai
- Vafliai su graikiniais riešutais
- Minkšti vafliai
- Vafliukai su kremu
- Riešutinis vaflių tortas
- Įdaryti vafliai
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Vafliai
- Skanūs vafliai su įdaru
- Sezaminis gardėsis
- Vafliukai
- Amerikietiški vafliai
- Vafliai - Širdutės
Sauliaus Vafliai
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Sviestas,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
200 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Pieniškas šokoladas, baltas,
100 gramų -
Juodasis šokoladas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius sumaišome su cukrumi. Tada ant silpnos ugnies išlydome sviestą. Labai svarbu, kad sviestas neužvirtų. Maišant tešlą (kiaušinius su cukrumi) supilamas sviestas maža srove. Išmaišius sviestą įdedam šaukštą grietinės. Vėliau supilame miltus ir maišome, kol gaunasi grietinės tirštumo masė. Jei masė per skysta, dėkite dar miltų, jei per tiršta, galite įpilti šiek tiek vandens arba pieno. Kai tešla baigta įpilkite šaukštą aliejaus. Dedant tešlą į vaflinę galite ant tešlos viršaus užpilti kokosų drožlių, tuomet vafliai gausis kokoso skonio. Kai vafliai iškepa, juos aptaškau juodu ir baltu šokoladu.
Komentarai (4)
-
Šūdas
2016-11-29 19:54
Tai galima kept keptuvėje?
-
Viktorija
2016-11-29 19:53
O galima kepti keptuvėje?
-
niki
2014-06-29 17:04
kur idaras?