
Sauliaus Vafliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | sviestas |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
200 gramų | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
100 gramų | pieniško šokolado (baltas) |
100 gramų | juodojo šokolado |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kiaušinius sumaišome su cukrumi. Tada ant silpnos ugnies išlydome sviestą. Labai svarbu, kad sviestas neužvirtų. Maišant tešlą (kiaušinius su cukrumi) supilamas sviestas maža srove. Išmaišius sviestą įdedam šaukštą grietinės. Vėliau supilame miltus ir maišome, kol gaunasi grietinės tirštumo masė. Jei masė per skysta, dėkite dar miltų, jei per tiršta, galite įpilti šiek tiek vandens arba pieno. Kai tešla baigta įpilkite šaukštą aliejaus. Dedant tešlą į vaflinę galite ant tešlos viršaus užpilti kokosų drožlių, tuomet vafliai gausis kokoso skonio. Kai vafliai iškepa, juos aptaškau juodu ir baltu šokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Minkšti vafliai
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Sezamo gardumynas
-
Šventiniai vafliukai
-
Vaflių tortas
-
Vafliai
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Belgiški mieliniai vafliai
-
Šokoladinės tūtelės
-
Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
-
Trapūs vafliai
-
Trapūs vafliai
-
Sezaminis gardėsis
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Sauliaus Vafliai
-
Vafliai su bananais
-
Vafliai su spanguolėmis
-
Vafliai
-
Riešutinis vaflių tortas
Sauliaus Vafliai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Sviestas,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
200 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Pieniškas šokoladas, baltas,
100 gramų -
Juodasis šokoladas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius sumaišome su cukrumi. Tada ant silpnos ugnies išlydome sviestą. Labai svarbu, kad sviestas neužvirtų. Maišant tešlą (kiaušinius su cukrumi) supilamas sviestas maža srove. Išmaišius sviestą įdedam šaukštą grietinės. Vėliau supilame miltus ir maišome, kol gaunasi grietinės tirštumo masė. Jei masė per skysta, dėkite dar miltų, jei per tiršta, galite įpilti šiek tiek vandens arba pieno. Kai tešla baigta įpilkite šaukštą aliejaus. Dedant tešlą į vaflinę galite ant tešlos viršaus užpilti kokosų drožlių, tuomet vafliai gausis kokoso skonio. Kai vafliai iškepa, juos aptaškau juodu ir baltu šokoladu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Šūdas
2016-11-29 19:54
Tai galima kept keptuvėje?
-
Viktorija
2016-11-29 19:53
O galima kepti keptuvėje?
-
niki
2014-06-29 17:04
kur idaras?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...