
200 gramų | perlinės kruopos |
šiek tiek | žalumynų |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grybai (džiovinti) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
50 gramų | grietinė |
2.2 litro | sultinys (mėsos) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Indiška sriuba
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Koldūnų sriuba
-
Sriuba "Čili"
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Obuolių sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Petražolių sriuba
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Sriuba "Fazenda"
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Brokolių trinta sriuba
Perlinių kruopų sriuba

-
Perlinės kruopos,
200 gramų - Žalumynai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Grietinė,
50 gramų -
Sultinys, mėsos,
2 ir 1/5 litro -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Perlinės kruopos išverdamos vandenyje ir nukošiamos. Daržovės nuvalomos, smulkiai supjaustomos ir sudedamos į mėsos sultinį. Svogūnai ir grybai supjaustomi griežinėliais (džiovinti grybai išverdami), truputį pakepinami svieste ir sudedami į sultinį. Tryniai išsukami su grietine, sumaišomi su trupučiu sultinio ir supilami į nuo ugnies nukeltą sriubą. Supilamos perlinės kruopos. Sriuba dar kartą pakaitinama, bet nevirinama, pagardinama citrinos sultimis bei druska ir karšta paduodama valgyti.
Komentarai (9)
-
propaganda333
2011-01-02 17:12
O kiek laiko virti perlines kruopas? Parasyta 2 saukstai dziovintu grybu..., o nedziovintu kiek? irgi 2 saukstai? Gramai skambetu daug patogiau. :-D :juokauju:
-
(anonimas)
2010-09-05 14:06
:super2: :super2: :super: :super: :super: :ok:
-
lmlm
2010-02-20 12:13
:-p :bloga: :super: %-) ;-) :-D
-
(anonimas)
2010-02-03 20:46
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-) :super: :super: %-) %-)