Ryžių košė su vaisiais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
šiek tiek cinamonas
2 arbatiniai šaukšteliai cukrus
40 gramų sviestas
1 stiklinė ryžiai
3 stiklinės vanduo
2 vienetai obuoliai
200 gramų ananasų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į pasūdytą verdantį vandenį sudedame ryžius, sumažiname ugnį ir verdame apie 10 minučių.
Tuomet perliejame šaltu vandeniu.
Obuolius nulupame, išskobiame sėklalizdžius, susmulkiname ir apšlakstome citrinų sultimis.
Ananasus užpilame karštu vandeniu ir paliekame 10 min., kad suminkštėtų. Sukrečiame į sietelį, kad gerai nusivarvėtų.
Ananasus ir obuolius sudedame į dubenį, apibarstome cinamonu ir gerai išmaišome.
Kepimo indą patepame sviestu ir ant dugno paskleidžiame pusę ryžių. Ant viršaus sudedame vaisių masę, pabarstome cukrumi.
Tada suberiame likusius ryžius ir ant viršaus išdėliojame gabalėliais pjaustytą sviestą.
Kepimo indą uždengiame ir kepame apie 30 minučių 150 laipsnių temperatūroje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ryžių košė su vaisiais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į pasūdytą verdantį vandenį sudedame ryžius, sumažiname ugnį ir verdame apie 10 minučių.
Tuomet perliejame šaltu vandeniu.
Obuolius nulupame, išskobiame sėklalizdžius, susmulkiname ir apšlakstome citrinų sultimis.
Ananasus užpilame karštu vandeniu ir paliekame 10 min., kad suminkštėtų. Sukrečiame į sietelį, kad gerai nusivarvėtų.
Ananasus ir obuolius sudedame į dubenį, apibarstome cinamonu ir gerai išmaišome.
Kepimo indą patepame sviestu ir ant dugno paskleidžiame pusę ryžių. Ant viršaus sudedame vaisių masę, pabarstome cukrumi.
Tada suberiame likusius ryžius ir ant viršaus išdėliojame gabalėliais pjaustytą sviestą.
Kepimo indą uždengiame ir kepame apie 30 minučių 150 laipsnių temperatūroje.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų