
Omletas su špinatais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
4 | kiaušiniai | |
80 mililitrų | grietinėlės, 35% (10-12% riebumo) | |
2 saujos | špinatai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Špinatus suplėšyti rankomis (sako, taip vitaminai nežūva :) ), sudėti į įkaitintą keptuvę, kurioje jau įkaitęs alyvuogių aliejus, truputį pasūdyti ir pakepiti 1-2 minutes.
2.
Išplakti kiaušinius su grietinėle ir supilti į keptuvę ant špinatų. Pagardinti pipirais. Kepti ant mažos ugnies kol paviršius gražiai apskrus.
Skanaus! :)
Skanaus! :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Girti čeburėkai
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Suvyniotos dešrelės
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Spurgos iš varškės
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Omleto keksiukai
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Pica
-
Žuvis apelsinų puodelyje
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
Omletas su špinatais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kiaušiniai,
4 -
Grietinėlė, 35%, 10-12% riebumo,
80 mililitrų -
Špinatai,
2 saujos - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Špinatus suplėšyti rankomis (sako, taip vitaminai nežūva :) ), sudėti į įkaitintą keptuvę, kurioje jau įkaitęs alyvuogių aliejus, truputį pasūdyti ir pakepiti 1-2 minutes.
Išplakti kiaušinius su grietinėle ir supilti į keptuvę ant špinatų. Pagardinti pipirais. Kepti ant mažos ugnies kol paviršius gražiai apskrus.
Skanaus! :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...