Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 800 gramų | grybai |
| 550 gramų | sluoksniuotos tešlos |
| 300 gramų | fermentinio sūrio |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 5 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite 8 x 8 cm kvadratėliais. Tešlos kvadratėlius įtieskite į popierines keksiukų formeles. Kepkite apie 5 minutes 200° C laipsnių orkaitėje.
2.
Grybus ir svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite 5 min. Grybus ir svogūnus sumaišykite su grietine ir prieskoniais.
3.
Į tešlos krepšelius pridėkite grybų ir grietinės masės, viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu.
Grąžinkite į orkaitę 10-15 minučių.
Grąžinkite į orkaitę 10-15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grilintas camembertas
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Gurmanų suktinukai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Kibinai
-
SPELTOS pica
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Pievagrybių garnyras
-
Traškios vištienos juostelės
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Bulviniai traškučiai
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Įdaryti artišokai
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Grybai,
800 gramų -
Sluoksniuota tešla,
550 gramų -
Fermentinis sūris,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Malti juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite 8 x 8 cm kvadratėliais. Tešlos kvadratėlius įtieskite į popierines keksiukų formeles. Kepkite apie 5 minutes 200° C laipsnių orkaitėje.
Grybus ir svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite 5 min. Grybus ir svogūnus sumaišykite su grietine ir prieskoniais.
Į tešlos krepšelius pridėkite grybų ir grietinės masės, viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu.
Grąžinkite į orkaitę 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
