
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų | grybai |
550 gramų | sluoksniuotos tešlos |
300 gramų | fermentinio sūrio |
1 vienetas | svogūnai |
5 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite 8 x 8 cm kvadratėliais. Tešlos kvadratėlius įtieskite į popierines keksiukų formeles. Kepkite apie 5 minutes 200° C laipsnių orkaitėje.
2.
Grybus ir svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite 5 min. Grybus ir svogūnus sumaišykite su grietine ir prieskoniais.
3.
Į tešlos krepšelius pridėkite grybų ir grietinės masės, viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu.
Grąžinkite į orkaitę 10-15 minučių.
Grąžinkite į orkaitę 10-15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Sulekta Speltos pica
-
Pomidorų mėsainis
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Pievagrybių garnyras
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Spurgos iš varškės
-
Įdaryti krepšeliai
-
Vištienos file užkandis
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Mumijos
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Krevetės patale
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Paprikų suktinukai
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Grybai,
800 gramų -
Sluoksniuota tešla,
550 gramų -
Fermentinis sūris,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Malti juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite 8 x 8 cm kvadratėliais. Tešlos kvadratėlius įtieskite į popierines keksiukų formeles. Kepkite apie 5 minutes 200° C laipsnių orkaitėje.
Grybus ir svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite 5 min. Grybus ir svogūnus sumaišykite su grietine ir prieskoniais.
Į tešlos krepšelius pridėkite grybų ir grietinės masės, viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu.
Grąžinkite į orkaitę 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...