
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų | grybai |
550 gramų | sluoksniuotos tešlos |
300 gramų | fermentinio sūrio |
1 vienetas | svogūnai |
5 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite 8 x 8 cm kvadratėliais. Tešlos kvadratėlius įtieskite į popierines keksiukų formeles. Kepkite apie 5 minutes 200° C laipsnių orkaitėje.
2.
Grybus ir svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite 5 min. Grybus ir svogūnus sumaišykite su grietine ir prieskoniais.
3.
Į tešlos krepšelius pridėkite grybų ir grietinės masės, viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu.
Grąžinkite į orkaitę 10-15 minučių.
Grąžinkite į orkaitę 10-15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kibinai
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Mumijos
-
Kibinai
-
Šulinėliai su žandenomis
-
Omleto keksiukai
-
Vištienos vyniotinis
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Ūmėdės padaže
-
Krevetės šoninės patale
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Tuno pica
-
Karaimų kibinai
-
Amerikietiški vafliai
-
Omletas
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Užkandėlė su šonine
-
Aitri kepta šoninė
-
Paprastas burgeris
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Grybai,
800 gramų -
Sluoksniuota tešla,
550 gramų -
Fermentinis sūris,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Malti juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite 8 x 8 cm kvadratėliais. Tešlos kvadratėlius įtieskite į popierines keksiukų formeles. Kepkite apie 5 minutes 200° C laipsnių orkaitėje.
Grybus ir svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite 5 min. Grybus ir svogūnus sumaišykite su grietine ir prieskoniais.
Į tešlos krepšelius pridėkite grybų ir grietinės masės, viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu.
Grąžinkite į orkaitę 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...