
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų | grybai |
550 gramų | sluoksniuotos tešlos |
300 gramų | fermentinio sūrio |
1 vienetas | svogūnai |
5 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite 8 x 8 cm kvadratėliais. Tešlos kvadratėlius įtieskite į popierines keksiukų formeles. Kepkite apie 5 minutes 200° C laipsnių orkaitėje.
2.
Grybus ir svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite 5 min. Grybus ir svogūnus sumaišykite su grietine ir prieskoniais.
3.
Į tešlos krepšelius pridėkite grybų ir grietinės masės, viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu.
Grąžinkite į orkaitę 10-15 minučių.
Grąžinkite į orkaitę 10-15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grilintas camembertas
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Įdaryti krepšeliai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Traktoristo pietūs
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Paprikų suktinukai
-
Obuoliai skarelėse
-
Paprastas burgeris
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Žvynabudės muštiniai
-
Sauliaus kibinai
-
Pica
-
Įdaryti pievagrybiai
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Grybai,
800 gramų -
Sluoksniuota tešla,
550 gramų -
Fermentinis sūris,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Malti juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite 8 x 8 cm kvadratėliais. Tešlos kvadratėlius įtieskite į popierines keksiukų formeles. Kepkite apie 5 minutes 200° C laipsnių orkaitėje.
Grybus ir svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite 5 min. Grybus ir svogūnus sumaišykite su grietine ir prieskoniais.
Į tešlos krepšelius pridėkite grybų ir grietinės masės, viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu.
Grąžinkite į orkaitę 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...