![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Tešlai: | ||
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
125 mililitrai | vanduo | |
2 stiklinės | miltai | |
2 arbatiniai šaukšteliai | mielės | |
Įdarui: | ||
200 gramų | mėsa (malta) | |
2 vienetai | pomidorai ((be odelės)) | |
2 vienetai | agurkų (marinuoti) | |
šiek tiek | salotos (lapai) | |
šiek tiek | sūris | |
šiek tiek | majonezas | |
šiek tiek | druska | |
1 vienetas | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Daržovių užkandėlė
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Karališkos krevetės
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Paprikų suktinukai
-
Sūrio lazdelės
-
Užklota pica
-
SPELTOS pica
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Vištienos vyniotinis
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Kibinai
-
Šokoladinės braškės
-
Suktukai su varške
-
Uždara pica
Uždara pica
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
125 mililitrai -
Miltai,
2 stiklinės -
Mielės,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mėsa, malta,
200 gramų -
Pomidorai, (be odelės),
2 vienetai -
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai - Salotos, lapai
- Sūris
- Majonezas
- Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šiltame vandenyje ištirpinti mieles, įsijuokite ten miltų, alyvuogių aliejaus, druskos pagal skonį ir viską gerai išmaišykite. Minkyti tešlą. Palikite jį dubenyje, uždarykite viršų rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje tris valandas.
Tuo tarpu darom įdarą. Faršą apkepinti su trupučiu aliejumi. Pridėti druskos. Permesti į kiaurasamtį kad nuvarvėtų visas aliejus. Pomidorus, agurkus supjaustyti kubeliais. Salotų lapus suplėšyti nedideliais gabalais. Sūrį sutarkuoti.
Padalinkite tešlą į keturias dalis, kiekvieną ritinėlį iškočiokite į gana plonus apvalus.. Orkaitę įkaitinkite iki 210 laipsnių. Ant porą avalų pridėti įdaro. Patepti majonezu bei pabarstyti sūriu. Padengti kitais apvalainiais. Kruopščiai užsandarinti kraštus. Ant kepimo popieriumi išklotą formą dėti picas. Aptepti kiaušinio plakiniu. Kepkite 20 - 25 minučių. Patiekite karštą.