| Tešlai: | ||
| 1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
| 125 mililitrai | vanduo | |
| 2 stiklinės | miltai | |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | mielės | |
| Įdarui: | ||
| 200 gramų | mėsa (malta) | |
| 2 vienetai | pomidorai ((be odelės)) | |
| 2 vienetai | agurkų (marinuoti) | |
| šiek tiek | salotos (lapai) | |
| šiek tiek | sūris | |
| šiek tiek | majonezas | |
| šiek tiek | druska | |
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Vištienos vyniotinis
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Lazdelės su sūriu
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Suktukai su varške
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
-
Šventiniai žaliukai
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Krevetės šoninės patale
-
Kibinai
Uždara pica
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
125 mililitrai -
Miltai,
2 stiklinės -
Mielės,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mėsa, malta,
200 gramų -
Pomidorai, (be odelės),
2 vienetai -
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai - Salotos, lapai
- Sūris
- Majonezas
- Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šiltame vandenyje ištirpinti mieles, įsijuokite ten miltų, alyvuogių aliejaus, druskos pagal skonį ir viską gerai išmaišykite. Minkyti tešlą. Palikite jį dubenyje, uždarykite viršų rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje tris valandas.
Tuo tarpu darom įdarą. Faršą apkepinti su trupučiu aliejumi. Pridėti druskos. Permesti į kiaurasamtį kad nuvarvėtų visas aliejus. Pomidorus, agurkus supjaustyti kubeliais. Salotų lapus suplėšyti nedideliais gabalais. Sūrį sutarkuoti.
Padalinkite tešlą į keturias dalis, kiekvieną ritinėlį iškočiokite į gana plonus apvalus.. Orkaitę įkaitinkite iki 210 laipsnių. Ant porą avalų pridėti įdaro. Patepti majonezu bei pabarstyti sūriu. Padengti kitais apvalainiais. Kruopščiai užsandarinti kraštus. Ant kepimo popieriumi išklotą formą dėti picas. Aptepti kiaušinio plakiniu. Kepkite 20 - 25 minučių. Patiekite karštą.
