Suvyniotos dešrelės
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 500 gramų | miltai |
| 200 mililitrų | pienas |
| 200 gramų | sviestas |
| 10 vienetų | dešrelės |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į dubenį suberiame miltus, druską, mažais gabaliukais supjaustytą arba sutarkuotą sviestą ir išminkome. Į pieną (kambario temperatūros) įdedame 2 šaukštus cukraus ir maišome, kol viskas ištirps. Į dubenį su miltais pilame pieną ir užminkome tešlą. Iškočiojame, supjaustome 3 cm skersmens juostelėmis. Dešreles apvyniojame tešlos juostelėmis ir kepame keptuvėje, kol gražiai pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Zombių akytės
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Apkeptas sūris
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Omletas su špinatais
-
Agurkinė
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Gurmanų suktinukai
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Obuoliai skarelėse
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Čeburėkai
-
Kepta duona su padažu
-
Dešriukai
Suvyniotos dešrelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai,
500 gramų -
Pienas,
200 mililitrų -
Sviestas,
200 gramų -
Dešrelės,
10 vienetų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį suberiame miltus, druską, mažais gabaliukais supjaustytą arba sutarkuotą sviestą ir išminkome. Į pieną (kambario temperatūros) įdedame 2 šaukštus cukraus ir maišome, kol viskas ištirps. Į dubenį su miltais pilame pieną ir užminkome tešlą. Iškočiojame, supjaustome 3 cm skersmens juostelėmis. Dešreles apvyniojame tešlos juostelėmis ir kepame keptuvėje, kol gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
