Suvyniotos dešrelės
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | miltai |
200 mililitrų | pienas |
200 gramų | sviestas |
10 vienetų | dešrelės |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į dubenį suberiame miltus, druską, mažais gabaliukais supjaustytą arba sutarkuotą sviestą ir išminkome. Į pieną (kambario temperatūros) įdedame 2 šaukštus cukraus ir maišome, kol viskas ištirps. Į dubenį su miltais pilame pieną ir užminkome tešlą. Iškočiojame, supjaustome 3 cm skersmens juostelėmis. Dešreles apvyniojame tešlos juostelėmis ir kepame keptuvėje, kol gražiai pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiškos sraigės
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Keptas sūris
- Čeburėkai
- Skanūs vafliai su įdaru
- Įdaryti krepšeliai
- Piršteliai su aguonomis
- Krevetės PIL PIL ispaniškai
- Įdarytos dešrelės
- Tuno pica
- Migdoliniai kotletėliai
- Traškios sūrio lazdelės
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Pievagrybių garnyras
- Buritos (burritos)
- Aitri kepta šoninė
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Omleto keksiukai
Suvyniotos dešrelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai,
500 gramų -
Pienas,
200 mililitrų -
Sviestas,
200 gramų -
Dešrelės,
10 vienetų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį suberiame miltus, druską, mažais gabaliukais supjaustytą arba sutarkuotą sviestą ir išminkome. Į pieną (kambario temperatūros) įdedame 2 šaukštus cukraus ir maišome, kol viskas ištirps. Į dubenį su miltais pilame pieną ir užminkome tešlą. Iškočiojame, supjaustome 3 cm skersmens juostelėmis. Dešreles apvyniojame tešlos juostelėmis ir kepame keptuvėje, kol gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...