Suvyniotos dešrelės
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 500 gramų | miltai |
| 200 mililitrų | pienas |
| 200 gramų | sviestas |
| 10 vienetų | dešrelės |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į dubenį suberiame miltus, druską, mažais gabaliukais supjaustytą arba sutarkuotą sviestą ir išminkome. Į pieną (kambario temperatūros) įdedame 2 šaukštus cukraus ir maišome, kol viskas ištirps. Į dubenį su miltais pilame pieną ir užminkome tešlą. Iškočiojame, supjaustome 3 cm skersmens juostelėmis. Dešreles apvyniojame tešlos juostelėmis ir kepame keptuvėje, kol gražiai pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Kibinai
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Sumuštinis "Ara"
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
SPELTOS pica
-
Gurmanų suktinukai
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Kibinai
-
Sūrio piršteliai
-
Bulviniai traškučiai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Vištienos vyniotinis
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Įdarytos bandelės
Suvyniotos dešrelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai,
500 gramų -
Pienas,
200 mililitrų -
Sviestas,
200 gramų -
Dešrelės,
10 vienetų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį suberiame miltus, druską, mažais gabaliukais supjaustytą arba sutarkuotą sviestą ir išminkome. Į pieną (kambario temperatūros) įdedame 2 šaukštus cukraus ir maišome, kol viskas ištirps. Į dubenį su miltais pilame pieną ir užminkome tešlą. Iškočiojame, supjaustome 3 cm skersmens juostelėmis. Dešreles apvyniojame tešlos juostelėmis ir kepame keptuvėje, kol gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
