
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų | miltai (Šviesūs SPELTA kvietiniai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 žiupsneliai | druska |
150 mililitrų | vanduo |
200 gramų | varškė |
1 sauja | špinatai (švieži) |
50 gramų | grietinė |
50 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į varškę sudėti nuplikytus ir susmulkintus špinatus, vieną kiaušinį, 1 a. š. druskos ir viską gerai išmaišyti.
2.
Iš miltų, vieno kiaušinio, vandens ir žiupsnelio druskos užminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta ir elastinga.
3.
Tešlą iškočioti plonai, nedidele stikline išspausti skrituliukus. Ant kiekvieno skrituliuko dėti po arbatinį šaukštelį varškės įdaro ir suspaudus kraštelius, suformuoti virtinukus.
4.
Virtinukus dėti į verdantį, pasūdytą vandenį ir virti apie 8 - 10 minučių.
5.
Padažui pakaitinti grietinę su sviestu, pagardinti druska.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybių garnyras
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Hamburgeris
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Pica
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Roterdamo riekelės
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Apkeptas sūris
-
Piršteliai su aguonomis
-
Traškios vištienos juostelės
-
Piršteliai su kmynais
-
Gurmanų suktinukai
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai, Šviesūs SPELTA kvietiniai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
4 žiupsneliai -
Vanduo,
150 mililitrų -
Varškė,
200 gramų -
Špinatai, švieži,
1 sauja -
Grietinė,
50 gramų -
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę sudėti nuplikytus ir susmulkintus špinatus, vieną kiaušinį, 1 a. š. druskos ir viską gerai išmaišyti.
Iš miltų, vieno kiaušinio, vandens ir žiupsnelio druskos užminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta ir elastinga.
Tešlą iškočioti plonai, nedidele stikline išspausti skrituliukus. Ant kiekvieno skrituliuko dėti po arbatinį šaukštelį varškės įdaro ir suspaudus kraštelius, suformuoti virtinukus.
Virtinukus dėti į verdantį, pasūdytą vandenį ir virti apie 8 - 10 minučių.
Padažui pakaitinti grietinę su sviestu, pagardinti druska.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...