Kalmarą supjausčiau žiedeliais.
Išplakiau kiaušinį su druska. Įmaišiau pieną, alų ir miltus.
Įkaitinau aliejų. Kalmarų žiedus pamirkius tešloje dėjau į verdantį aliejų. Viriau, kol gražiai pagelto apie 1-2 minutes. Išimtus iš aliejaus kalmarų žiedus sudėjau ant popierinių servetėlių, kad riebalai nusivarvėtų.

Kalmarų žiedai alaus tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | alaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | pienas |
1 vienetas | kalmarai |
100 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Omletas
-
Pikantiškos sraigės
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Vištienos file užkandis
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Kepti svogūno žiedai
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Grilintas camembertas
-
Krevetės
-
Vasariškas omletas
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Pyragėliai su kmynais
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
Kalmarų žiedai alaus tešloje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Alus,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
4 valgomieji šaukštai -
Kalmarai,
1 vienetas -
Aliejus,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalmarą supjausčiau žiedeliais.
Išplakiau kiaušinį su druska. Įmaišiau pieną, alų ir miltus.
Įkaitinau aliejų. Kalmarų žiedus pamirkius tešloje dėjau į verdantį aliejų. Viriau, kol gražiai pagelto apie 1-2 minutes. Išimtus iš aliejaus kalmarų žiedus sudėjau ant popierinių servetėlių, kad riebalai nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Kaka Maiter
2015-02-03 18:44
kas jame yra gera taj alus :D
-
daiva
2014-03-10 07:47
geras ir fainas bicas,bet....juoda tinginys
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...