Kalmarą supjausčiau žiedeliais.
Išplakiau kiaušinį su druska. Įmaišiau pieną, alų ir miltus.
Įkaitinau aliejų. Kalmarų žiedus pamirkius tešloje dėjau į verdantį aliejų. Viriau, kol gražiai pagelto apie 1-2 minutes. Išimtus iš aliejaus kalmarų žiedus sudėjau ant popierinių servetėlių, kad riebalai nusivarvėtų.
Kalmarų žiedai alaus tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 0.5 stiklinės | alaus |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 4 valgomieji šaukštai | pienas |
| 1 vienetas | kalmarai |
| 100 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas su špinatais
-
Kibinai
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Įdaryti pomidorai
-
Švelnūs suktinukai
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Hamburgeris
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Karališki pusryčiai
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Aštrūs kalakutų kaklai
Kalmarų žiedai alaus tešloje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Alus,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
4 valgomieji šaukštai -
Kalmarai,
1 vienetas -
Aliejus,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalmarą supjausčiau žiedeliais.
Išplakiau kiaušinį su druska. Įmaišiau pieną, alų ir miltus.
Įkaitinau aliejų. Kalmarų žiedus pamirkius tešloje dėjau į verdantį aliejų. Viriau, kol gražiai pagelto apie 1-2 minutes. Išimtus iš aliejaus kalmarų žiedus sudėjau ant popierinių servetėlių, kad riebalai nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Kaka Maiter
2015-02-03 18:44
kas jame yra gera taj alus :D
-
daiva
2014-03-10 07:47
geras ir fainas bicas,bet....juoda tinginys
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
