1 vienetas | batonas |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
200 gramų | šprotai (aliejuje) |
120 gramų | sūris (fermentinis) |
Kiekvieną batono riekelę patepame majonezu ir dedame į kepimo spardą.
Ant kiekvienos riekelės užtepame sutrintų šprotų masės (šprotus aliejuje sutriname iki vientisos masės, kad gautųsi košelė).
Pabarstome sūriu ir kepame orkaitėje 6-10 min.
Orkaitę įkaitinti iki 160-180 laipsnių temperatūros.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Karšti sumuštiniai su šprotais
- Pikantiški sumuštiniai
- Sumuštinukai per 5 minutes
- Kepti sumuštiniai su varške ir bazilikais
- Lauko sumuštinis su krevetėmis
- Pusryčiai puodelyje
- Gardūs sumuštiniai su ananasu
- VILIUKO sumuštiniai
- Kiaulienos mėsainis
- Burgeris and laužo
- Sumuštiniai su sūriu
- Sumuštiniai su pievagrybiais
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Kepti sumuštiniai su sūriu, kiaušiniu ir česnaku
- Lengvas ir greitas hamburgeriukas
- Karšti sumuštiniai
- Kepti saldūs sumuštiniai
- Vegetariški sumuštiniai
- Greitas mėsainis su maltinuku
Karšti sumuštiniai su šprotais
- Paruošimo laikas:
-
Batonas,
1 vienetas -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Šprotai, aliejuje,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
120 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Batoną supjaustome riekelėmis.
Kiekvieną batono riekelę patepame majonezu ir dedame į kepimo spardą.
Ant kiekvienos riekelės užtepame sutrintų šprotų masės (šprotus aliejuje sutriname iki vientisos masės, kad gautųsi košelė).
Pabarstome sūriu ir kepame orkaitėje 6-10 min.
Orkaitę įkaitinti iki 160-180 laipsnių temperatūros.
Komentarai (5)
-
M.
2014-05-08 14:45
Siulau alieju nupilti ir tik tada sprotus trinti. Man gavosi per riebu truputi. Ir dar - atvese jie skanesni, nei karsti.
-
Dalia
2014-01-27 06:36
Visi sumustiniai labai skaniai atrodo,meginsim daryti:))
-
Dalia
2014-01-27 06:34
Meginsim daryti:))