Mėsos su kaulais sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 6 stiklinės | vanduo |
| 600 gramų | mėsa (su kaulais) |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | salierai |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | krapai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kaulai sukapojami, užpilami šaltu vandeniu ir užvirinama. Užvirus nugraibstomos putos, sultinys pasūdomas ir toliau verdamas ant mažos ugnies, kartkartėmis nugraibstant riebalus. Jautienos, avienos kaulai verdami apie 4 val., kiaulienos, veršienos— 3 val. Prieskoninės daržovės sudedamos į baigiamą virti sultinį. Iškoštas sultinys tinka įvairioms sriuboms gaminti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Daržovių sriuba su dešrelėmis
-
Suomiška žuvienė
-
Daržovių sriuba
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Sultinys su pievagrybiais
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Sušildanti daržovių sriuba
-
Balinta sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Paprasta daržovių sriuba
Mėsos su kaulais sultinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
6 stiklinės -
Mėsa, su kaulais,
600 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas - Petražolės
- Krapai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kaulai sukapojami, užpilami šaltu vandeniu ir užvirinama. Užvirus nugraibstomos putos, sultinys pasūdomas ir toliau verdamas ant mažos ugnies, kartkartėmis nugraibstant riebalus. Jautienos, avienos kaulai verdami apie 4 val., kiaulienos, veršienos— 3 val. Prieskoninės daržovės sudedamos į baigiamą virti sultinį. Iškoštas sultinys tinka įvairioms sriuboms gaminti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
............
2010-09-07 13:54
nesamoniu nesamone cia receptas tokio pat lygio kaip kiausini issikepti %-) %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
