Padažui papildomai reikės: pusė šaukšto miltų, šaukštas sviesto, kiaušinio trynys, citrinos žievelė.
Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas druska, pipirais ir sudedamas viena eile į puodą kartu su svieste pakepintais grybais bei svogūnais. Užpiltas sultimis, šutinamas. Miltai pakepinami svieste, įberiama tarkuotos citrinos žievelės, atskiedžiama šutinio sultiniu, įplakamas trynys, pavirinama. Šiuo padažu užpilama pusdubenyje sudėta žuvis. Tiekiama su grybais.
Lynas, šutintas su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | lynas |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 2 stiklinės | baravykai (apvirti) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 stiklinės | obuolių sultys |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas karšis
-
Kepta lydeka
-
Lašiša „My little secret“
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Lašišos kepsneliai
-
Itališki koldūnai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Sicilijos ešerys
-
Žuvies kukuliai
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Žuvies zrazai
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Žuvies pyragas
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Karosai grietinėje
Lynas, šutintas su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Baravykai, apvirti,
2 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Obuolių sultys,
2 stiklinės - Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: pusė šaukšto miltų, šaukštas sviesto, kiaušinio trynys, citrinos žievelė.
Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas druska, pipirais ir sudedamas viena eile į puodą kartu su svieste pakepintais grybais bei svogūnais. Užpiltas sultimis, šutinamas. Miltai pakepinami svieste, įberiama tarkuotos citrinos žievelės, atskiedžiama šutinio sultiniu, įplakamas trynys, pavirinama. Šiuo padažu užpilama pusdubenyje sudėta žuvis. Tiekiama su grybais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
