Padažui papildomai reikės: pusė šaukšto miltų, šaukštas sviesto, kiaušinio trynys, citrinos žievelė.
Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas druska, pipirais ir sudedamas viena eile į puodą kartu su svieste pakepintais grybais bei svogūnais. Užpiltas sultimis, šutinamas. Miltai pakepinami svieste, įberiama tarkuotos citrinos žievelės, atskiedžiama šutinio sultiniu, įplakamas trynys, pavirinama. Šiuo padažu užpilama pusdubenyje sudėta žuvis. Tiekiama su grybais.
Lynas, šutintas su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 stiklinės | baravykai (apvirti) |
2 vienetai | svogūnai |
2 stiklinės | obuolių sultys |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuota stinta
- Lašišų šašlykai
- Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
- Menkė garuose
- Omarai
- Česnakinės čili krevetės "Firminės"
- Žuvies maltiniai
- ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
- Spalvota jūros ešerio filė
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Kepta lydeka su daržovėmis
- Žuvies šašlykai
- Skumbrė kepta orkaitėje
- Lydekos kepsneliai
- Karališkoji silkė
- Silkių tango ant burokėlių
- „Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Paltusas (juodasis) su daržovėmis
Lynas, šutintas su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Baravykai, apvirti,
2 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Obuolių sultys,
2 stiklinės - Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: pusė šaukšto miltų, šaukštas sviesto, kiaušinio trynys, citrinos žievelė.
Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas druska, pipirais ir sudedamas viena eile į puodą kartu su svieste pakepintais grybais bei svogūnais. Užpiltas sultimis, šutinamas. Miltai pakepinami svieste, įberiama tarkuotos citrinos žievelės, atskiedžiama šutinio sultiniu, įplakamas trynys, pavirinama. Šiuo padažu užpilama pusdubenyje sudėta žuvis. Tiekiama su grybais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...