
Lynas su raugintais kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
50 gramų | grybai (džiovinti) |
0.5 stiklinės | aliejaus |
700 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalytas supjaustytas lynas įtrinamas pipirais ir 30 min. palaikomas šaltai. Vėliau pabarstomas miltais (1 šaukštu) su druska ir kepamas aliejuje. Išmirkyti grybai išverdami, o kopūstai ištroškinami jų nuovire. Supjaustyti svogūnai pakepinami, sumaišomi su šaukštu miltų ir sudedami į kopūstus su supjaustytais grybais bei prieskoniais. Į ugniai atsparų indą sukrečiami kopūstai, sudedama žuvis, palaistoma grietine, užbarstoma tarkuotu sūriu ir apkepama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Papuošta kepta lydeka
-
Karališkoji silkė
-
Virta žuvis tešloje
-
Kepta menkė
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Kepta aštri menkė
-
Žuvies kukuliai
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Suktinukai
-
Tešloje kepta silkė
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Lašišos šašlykas
-
Midijų šašlykai
-
Žuvies pudingas
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Silkė su svogūniukais
-
Apelsininė lašiša
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
Lynas su raugintais kopūstais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Grybai, džiovinti,
50 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Rauginti kopūstai,
700 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Juodieji pipirai
- Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas supjaustytas lynas įtrinamas pipirais ir 30 min. palaikomas šaltai. Vėliau pabarstomas miltais (1 šaukštu) su druska ir kepamas aliejuje. Išmirkyti grybai išverdami, o kopūstai ištroškinami jų nuovire. Supjaustyti svogūnai pakepinami, sumaišomi su šaukštu miltų ir sudedami į kopūstus su supjaustytais grybais bei prieskoniais. Į ugniai atsparų indą sukrečiami kopūstai, sudedama žuvis, palaistoma grietine, užbarstoma tarkuotu sūriu ir apkepama.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...