Lynas su raugintais kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | lynas |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 50 gramų | grybai (džiovinti) |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| 700 gramų | rauginti kopūstai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 50 gramų | sūris (fermentinis) |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalytas supjaustytas lynas įtrinamas pipirais ir 30 min. palaikomas šaltai. Vėliau pabarstomas miltais (1 šaukštu) su druska ir kepamas aliejuje. Išmirkyti grybai išverdami, o kopūstai ištroškinami jų nuovire. Supjaustyti svogūnai pakepinami, sumaišomi su šaukštu miltų ir sudedami į kopūstus su supjaustytais grybais bei prieskoniais. Į ugniai atsparų indą sukrečiami kopūstai, sudedama žuvis, palaistoma grietine, užbarstoma tarkuotu sūriu ir apkepama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Saida margoje tešloje
-
Lašišos kepsneliai
-
Pica su lašiša
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Rūkytas Karpis
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Karpis, šutintas aluje
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Skani zuvytė
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Žuvies pudingas
-
Žuvies spurgytės
Lynas su raugintais kopūstais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Grybai, džiovinti,
50 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Rauginti kopūstai,
700 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Juodieji pipirai
- Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas supjaustytas lynas įtrinamas pipirais ir 30 min. palaikomas šaltai. Vėliau pabarstomas miltais (1 šaukštu) su druska ir kepamas aliejuje. Išmirkyti grybai išverdami, o kopūstai ištroškinami jų nuovire. Supjaustyti svogūnai pakepinami, sumaišomi su šaukštu miltų ir sudedami į kopūstus su supjaustytais grybais bei prieskoniais. Į ugniai atsparų indą sukrečiami kopūstai, sudedama žuvis, palaistoma grietine, užbarstoma tarkuotu sūriu ir apkepama.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
