Lynas su raugintais kopūstais
            Paruošimo laikas: 
        Apie 45 min
    
INGREDIENTAI:
        | 1 kilogramas | lynas | 
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai | 
| 50 gramų | grybai (džiovinti) | 
| 0.5 stiklinės | aliejaus | 
| 700 gramų | rauginti kopūstai | 
| 1 vienetas | svogūnai | 
| 50 gramų | sūris (fermentinis) | 
| 0.5 stiklinės | grietinė | 
| šiek tiek | juodieji pipirai | 
| šiek tiek | kmynai | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 45 min
                    
                    Išvalytas supjaustytas lynas įtrinamas pipirais ir 30 min. palaikomas šaltai. Vėliau pabarstomas miltais (1 šaukštu) su druska ir kepamas aliejuje. Išmirkyti grybai išverdami, o kopūstai ištroškinami jų nuovire. Supjaustyti svogūnai pakepinami, sumaišomi su šaukštu miltų ir sudedami į kopūstus su supjaustytais grybais bei prieskoniais. Į ugniai atsparų indą sukrečiami kopūstai, sudedama žuvis, palaistoma grietine, užbarstoma tarkuotu sūriu ir apkepama.
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Kepta menkė
             - 
                
                                        
                                    
                Tešloje kepta silkė
             - 
                
                                        
                                    
                Džiūvėsiuose kepta žuvis
             - 
                
                                        
                                    
                Silkė su džiovintais grybais
             - 
                
                                        
                                    
                Saida margoje tešloje
             - 
                
                                        
                                    
                Troškinta lydeka
             - 
                
                                        
                                    
                Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
             - 
                
                                        
                                    
                Orkaitėje keptos telapijos
             - 
                
                                        
                                    
                Kepti karpiai
             - 
                
                                        
                                    
                Bacalaitos – menkės kepsneliai
             - 
                
                                        
                                    
                Lašiša su daržovėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
             - 
                
                                        
                                    
                Firmiški žuvies kepsniukai
             - 
                
                                        
                                    
                Keptas įdarytas karpis
             - 
                
                                        
                                    
                Karpis pietums
             - 
                
                                        
                                    
                Apelsininė lašiša
             - 
                
                                        
                                    
                Lašišos suktiniai
             - 
                
                                        
                                    
                Folijoje kepta skumbrė
             - 
                
                                        
                                    
                Kepta žuvis su grybais
             - 
                
                                        
                                    
                Aštrios krevetės grilyje
             
Lynas su raugintais kopūstais
                Komentarai:
                7
            
                        
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Lynas, 
1 kilogramas  - 
                                                            
                                                            Kvietiniai miltai, 
2 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Grybai, džiovinti, 
50 gramų  - 
                                                            
                                                            Aliejus, 
0.5 stiklinės  - 
                                                            
                                                            Rauginti kopūstai, 
700 gramų  - 
                                                            
                                                            Svogūnai, 
1 vienetas  - 
                                                            
                                                            Sūris, fermentinis, 
50 gramų  - 
                                                            
                                                            Grietinė, 
0.5 stiklinės  - Juodieji pipirai
 - Kmynai
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Išvalytas supjaustytas lynas įtrinamas pipirais ir 30 min. palaikomas šaltai. Vėliau pabarstomas miltais (1 šaukštu) su druska ir kepamas aliejuje. Išmirkyti grybai išverdami, o kopūstai ištroškinami jų nuovire. Supjaustyti svogūnai pakepinami, sumaišomi su šaukštu miltų ir sudedami į kopūstus su supjaustytais grybais bei prieskoniais. Į ugniai atsparų indą sukrečiami kopūstai, sudedama žuvis, palaistoma grietine, užbarstoma tarkuotu sūriu ir apkepama.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        