Cukinijų žiedeliai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 vienetas | mažoji cukinija |
| 1 stiklinė | sūris (tarkuoto) |
| 1 pakelis | saulėje džiovinti pomidorai |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
| 1 valgomasis šaukštas | saldžiarūgštis padažas (patiekiant, nebūtina) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Jei cukinija šviežia, odelės nelupkite, bet gerai nuplaukite cukiniją. Supjaustykite maždaug 2 cm storio griežinėliais, pasūdykite.
2.
Džiovintus pomidorus susmulkinkite, sudėkite kapotą česnaką ir tarkuotą sūrį. Viską sumaišykite.
3.
Cukinijų žiedelius kiek paskobkite (jei cukinija šviežia, sėklyčių beveik nebus, tad palikite ploną dugno sluoksnį), ir įdarykite pomidorų, sūrio įdaru.
4.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol cukinija suminkštės.
5.
Patiekite su mėgstamu padažiuku, pabarstykite pipirais. Rekomenduočiau saldžiarūgštį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguročiai su grybais
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Salierai tešloje
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Įdaryta cukinija
-
Daržovių troškinys
-
Sotusis guliašas
-
Keptos cukinijos
-
Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
-
Įdaryta cukinija
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Falafeliai
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Kopūstų maltiniai
-
Įdarytos kaliaropės
-
Traškūs žiediniai kopūstai
Cukinijų žiedeliai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Mažoji cukinija ,
1 vienetas -
Sūris, tarkuoto,
1 stiklinė -
Saulėje džiovinti pomidorai,
1 pakelis -
Česnakas,
3 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Saldžiarūgštis padažas, patiekiant, nebūtina,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Jei cukinija šviežia, odelės nelupkite, bet gerai nuplaukite cukiniją. Supjaustykite maždaug 2 cm storio griežinėliais, pasūdykite.
Džiovintus pomidorus susmulkinkite, sudėkite kapotą česnaką ir tarkuotą sūrį. Viską sumaišykite.
Cukinijų žiedelius kiek paskobkite (jei cukinija šviežia, sėklyčių beveik nebus, tad palikite ploną dugno sluoksnį), ir įdarykite pomidorų, sūrio įdaru.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol cukinija suminkštės.
Patiekite su mėgstamu padažiuku, pabarstykite pipirais. Rekomenduočiau saldžiarūgštį.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai