
Kiaušiniai pievagrybiuose
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai | pievagrybiai (dideli) |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | kiaušiniai (putpelių) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | krapai (švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pievagrybius nuplauti, nusausinti, išpjauti kotelius, vidų pabarstyti druska ir pipirais.
2.
Į kiekvieną pievagrybį atsargiai įmušti po kiaušinį, pabarstyti druska ir pipirais. sudėti į aliejumi pateptą skardą ir kepti 180 °C temp. orkaitėje 15 - 20 min., kol kiaušiniai sukrekės.
3.
Iškeptus pievagrybius patiekti pabarstyti šviežiais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su kriaušėmis
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Lašiša su vaisiais
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Fusilli makaronai su Prancūzišku daržovių mišiniu
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Makaronai su faršu
-
Saidos filė su ryžiais
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Makaronai su krevetėmis ir vištiena
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Jūreiviški makaronai
-
Lauko čili sriuba
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Triušienos kukuliai
Kiaušiniai pievagrybiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Pievagrybiai, dideli,
6 vienetai - Druska
-
Kiaušiniai, putpelių,
6 vienetai - Aliejus
- Krapai, švieži
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nuplauti, nusausinti, išpjauti kotelius, vidų pabarstyti druska ir pipirais.
Į kiekvieną pievagrybį atsargiai įmušti po kiaušinį, pabarstyti druska ir pipirais. sudėti į aliejumi pateptą skardą ir kepti 180 °C temp. orkaitėje 15 - 20 min., kol kiaušiniai sukrekės.
Iškeptus pievagrybius patiekti pabarstyti šviežiais krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...