Kiaušiniai pievagrybiuose
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai | pievagrybiai (dideli) |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | kiaušiniai (putpelių) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | krapai (švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pievagrybius nuplauti, nusausinti, išpjauti kotelius, vidų pabarstyti druska ir pipirais.
2.
Į kiekvieną pievagrybį atsargiai įmušti po kiaušinį, pabarstyti druska ir pipirais. sudėti į aliejumi pateptą skardą ir kepti 180 °C temp. orkaitėje 15 - 20 min., kol kiaušiniai sukrekės.
3.
Iškeptus pievagrybius patiekti pabarstyti šviežiais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziškas triušis
- Kepta kiškiena marinate
- Troškinta vištiena kinietiškai
- Kotletai su kukurūzų kruopom
- Įdaryta lydeka
- Suktinukai
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Kijevo kotletas
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Trapūs,sultingi kibinai
- Vištiena su ryžiais
- Kepta žuvis
- Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
- Keptų daržovių gaminimas
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- Grikių kotletai su mėsa
- Varškės ir sūrio apkepas
Kiaušiniai pievagrybiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Pievagrybiai, dideli,
6 vienetai - Druska
-
Kiaušiniai, putpelių,
6 vienetai - Aliejus
- Krapai, švieži
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nuplauti, nusausinti, išpjauti kotelius, vidų pabarstyti druska ir pipirais.
Į kiekvieną pievagrybį atsargiai įmušti po kiaušinį, pabarstyti druska ir pipirais. sudėti į aliejumi pateptą skardą ir kepti 180 °C temp. orkaitėje 15 - 20 min., kol kiaušiniai sukrekės.
Iškeptus pievagrybius patiekti pabarstyti šviežiais krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...