Bulves nuskutame, sutarkuojama smulkia tarka, supilame atvirinti pieną,beriame druskos ir kepame žarnas. Į skarda įpilame aliejaus, apie pusė stiklines vandens ir kepame 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Žarnas Įdarome apie 2/3 įdaro ir pakepus apie 10 min subadome pagaliuku.
Skanaus :)
Bulviniai vėdarai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 kilogramas | bulvių |
| 200 mililitrų | pienas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 300 gramų | kiauliena ((žarnos)) |
| 20 mililitrų | aliejaus |
| 100 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulvių apkepas
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Žemaičių blynai
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Musak
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Skanu ir greita
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Su žalumynais keptos šviežios bulvės
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Bulvių suflė
-
Keptos armonikos
-
„Milžinų bulvės“
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Bulviniai bokšteliai
Bulviniai vėdarai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Pienas,
200 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kiauliena, (žarnos),
300 gramų -
Aliejus,
20 mililitrų -
Vanduo,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskutame, sutarkuojama smulkia tarka, supilame atvirinti pieną,beriame druskos ir kepame žarnas. Į skarda įpilame aliejaus, apie pusė stiklines vandens ir kepame 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Žarnas Įdarome apie 2/3 įdaro ir pakepus apie 10 min subadome pagaliuku.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vika
2015-10-13 09:44
Labai įdomiai, kepame pirmiausia žarnas 40 min,tada įdarome įdaru...? Gal kiek nuoseklumo reikėtų
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
