Bulves nuskutame, sutarkuojama smulkia tarka, supilame atvirinti pieną,beriame druskos ir kepame žarnas. Į skarda įpilame aliejaus, apie pusė stiklines vandens ir kepame 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Žarnas Įdarome apie 2/3 įdaro ir pakepus apie 10 min subadome pagaliuku.
Skanaus :)

Bulviniai vėdarai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | bulvių |
200 mililitrų | pienas |
1 žiupsnelis | druska |
300 gramų | kiauliena ((žarnos)) |
20 mililitrų | aliejaus |
100 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Vyžos iš bulvių
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Įdarytos bulvės
-
Virtų bulvių blynai
-
Su žalumynais keptos šviežios bulvės
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
-
Baltarusiški bulviniai
-
Bulvių košė su vištiena
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Keptos armonikos
-
Čanachai su čiobreliais
-
Bulvių salotos
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
Bulviniai vėdarai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Pienas,
200 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kiauliena, (žarnos),
300 gramų -
Aliejus,
20 mililitrų -
Vanduo,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskutame, sutarkuojama smulkia tarka, supilame atvirinti pieną,beriame druskos ir kepame žarnas. Į skarda įpilame aliejaus, apie pusė stiklines vandens ir kepame 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Žarnas Įdarome apie 2/3 įdaro ir pakepus apie 10 min subadome pagaliuku.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vika
2015-10-13 09:44
Labai įdomiai, kepame pirmiausia žarnas 40 min,tada įdarome įdaru...? Gal kiek nuoseklumo reikėtų
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...